Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz újra kegyelem a rajtengedélyben?
Pl
Nem kell diploma
Nem kell saját ingatlan
Nem kell autó
Nem kell 70 kgnak lenni
Nem kell minimum 600 ezer nettó fizu
11
Háromszor láttam mikor csekkeket fizetem be. 30-35 közötti volt. Erős szexuális kisugàrzàssal. Úgy éreztem szimpi lehetek neki. Pont akkor mentem el egyszer a posta melletti utcában mikor jöhetett érte a férje vagy pasija. Nem értek túlzottan a kocsihoz, de egy újabb Audi volt. 2015 utáni modell. Szerintem simán 15-20 milliós kategória. Szóval a hölgy kereshet olyan 300 ezer körül. De neki se egy kézbesítő kollégája kell, hanem egy gazdag férfi.
10
Sejtem miért vagy frusztrált "kis kolbász" 😀
14
Szomorú
15
Sztem nincs haver
Ha top külsőd van akkor lehet esélyed.
"De neki se egy kézbesítő kollégája kell, hanem egy gazdag férfi."
A gazdag férfinak is ő kellett. Neked is, a csinisége meg a kisugárzása miatt. Már be is képzelted, hogy kellesz neki. Azért egoért nem kell a szomszédba menned.
Mellesleg eléggé hihetetlen, hogy a posta előtt kukkolod, kiért mikor megy a pasija, ha az. De le is smárolta biztos előtted.
#15 vagyok
Pedig én munka nélkül, mama hotelben lakva tavaly 5 nővel feküdtem le. Nem vagyok jóképű. Vékony vagyok, pocakkal, őszülő 180 cm magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!