Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexkapcsolatban először hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban először hol szoktál randizni?

Figyelt kérdés
Ha megbeszélitek csak szexet akartok. De még nem találkoztatok. Egyből lakásban? Vagy először kávézóban esetleg sétáltok?

jan. 25. 13:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
26%

Nálam. A lakásban is lehet beszélgetni, nem kötelező első másodpercben egymásnak esni.

Egyébként az ilyen erőszaktól rettegő nőknek üzenném, hogy ennek kb semmi esélye, az erőszak igen ritkán fordul elő idegenek között, ilyen profin leszervezett körülmények között meg végképp

Ja és vannak még a sorozatgyilkosoktól rettegők. Na az már tényleg mentális eset, ugyanis magyarországon a 2000es évek óta nem volt sorozatgyilkos, tehát ezzel számolni, kb olyan mintha elköltenéd minden vagyonodat az utolsó szelet kenyérig, mert úgy érzed holnap ma megnyered a lottót

jan. 25. 13:17
 2/20 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok. Ha látták egymást videóhívásban, akkor a nő eldöntheti egyből fog-e szexelni lakásban. Ha nem tetszik neki a pasi, akkor ne is menjen találkozni. Szerintem tök felesleges kávézóba húzni az időt, ha úgyis csak szex miatt találkoznak.
jan. 25. 13:26
 3/20 anonim ***** válasza:
86%
Hívd fel majd ő megmondja, hogy megy, vagy inkább kávézna emberek között, esetleg letilt a francba mert te mindjárt szexelni akarsz úgy, hogy nem ismered a másikat még egy kicsit se.
jan. 25. 13:28
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Soha nem állatkodnék így, de mi van, ha élőben taszít? A kisugárzása, az illata, akármi? Elengeded vagy azért megerőszakolod?
jan. 25. 13:31
 5/20 anonim ***** válasza:
71%

"Egyébként az ilyen erőszaktól rettegő nőknek üzenném, hogy ennek kb semmi esélye, az erőszak igen ritkán fordul elő idegenek között, ilyen profin leszervezett körülmények között meg végképp"

Cicuka, döntsétek el, hogy legyünk elővigyázatosak vagy ne. Gondolom, kicsit felizgatott a kérdés, és a faszod válaszolt. Verd ki, tiszta fejjel gondold át.

jan. 25. 13:32
 6/20 A kérdező kommentje:
#3 Te biztos nő lehetsz. Miért kéne egy köztes helyen randizni, ha nem tartós kapcsolat a cél? Elszoktam mondani randi előtt a nőnek, hogy szexet keresek. És ha nem mehetek el hozzá első randin, akkor nem lesz randi. Ennyi volt. Ha a nő is csak szexet keres, akkor el fog hívni magához
jan. 25. 13:34
 7/20 anonim ***** válasza:
41%

"Szerintem tök felesleges kávézóba húzni az időt, ha úgyis csak szex miatt találkoznak."

És akkor mit csinálsz ha kés van nála azt le akar szúrni? Vagy mit csinálsz akkor ha szexeltek és elkezd zaklatni, nyomulni, azt hiszi együtt vagytok és nem tudod lerázni?

Vagy akkor ha nem fog tetszeni, de már ott van, úgyis megbaszod? Neked mindegy teljesen csak végre legyen puncus?

jan. 25. 13:34
 8/20 A kérdező kommentje:

"Soha nem állatkodnék így, de mi van, ha élőben taszít? A kisugárzása, az illata, akármi?"

Engem már hívott nő a lakására elsőre és rögtön szex lett. Én fel szoktam ajánlani a videóhívást. Hallja a hangomat, látja arcomat. Aki ennyiből nem tudja eldönteni kellek-e neki szexre, az keressen mást. Nem én leszek a nyerő neki

jan. 25. 13:38
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

#3-as vagyok. Nem értem miért használod a randi szót amikor szexet akarsz. Sőt írtam, hogy kérdezd meg és a nő majd eldönti hogyan szeretné majd arra reagálsz ahogyan akarsz!

Hülye vagy, vagy annyira áll, hogy értelmezni se tudsz egyszerű mondatokat?

jan. 25. 13:38
 10/20 A kérdező kommentje:

#7 "És akkor mit csinálsz ha kés van nála azt le akar szúrni? Vagy mit csinálsz ha szexeltek és elkezd zaklatni...és nem tudod lerázni?"

Soha nem féltem attól, hogy bajom esik. Inkább a nők félnek tőlem. Olyan nem volt, hogy nem tudtam lerázni valakit. Mert nem zaklatott engem senki.

"Vagy akkor ha nem fog tetszeni, de már ott van, úgyis megbaszod? Neked mindegy teljesen csak végre legyen puncus?"

Pontosan így van, eddig akihez elmentem mindegyiket megdugtam. A 120 kilós nőt is akinek akkora lógó hasa volt, hogy más menekült volna tőle. És a 60 éves nővel is jó volt szexelni, mert az alakja tetszett. Vagy a fogatlan öreg banyát is dugtanlm, akivel ijesztegetni lehetne. Tapasztalatnak jók volt mind.

jan. 25. 13:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!