Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves férfi vagyok, nemrég ért véget a kapcsolatom, hogyan tovább?
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol és hogyan kellene ismerkednem. Eddig a szabadidőmet a párommal és a gyerekével, vagy a hobbymal töltöttem.
Teljesen ki estem ebből, nem tudom hol találhatnék egy olyan nőt, aki komoly kapcsolatra, családra vágyik.

Először is mondd el ezt magadról, mert nagyon kevés férfi van, aki erre vágyik.
A nőknek is ugyanolyan gond megtalálni titeket.
Aki meg nem akar, annak azt.:)
Esetleg nyiss egy informáló oldalt, hogy aki családalapításhoz keres társat, az kék szalagot hord. Aki min. 10 éves szerelmi+szexuális kapcsolatra, az sárgát.
Aki semmiképp nem keres, az fehéret.
:)
Előrébb lennénk.:)
Bolti eladó a volt párom. Sokat jártam hozzájuk és egyszer elhívtam randira mert éreztem, hogy kölcsönös a szimpátia.
De ahogy mondtam, mióta együtt voltunk vele töltöttem az időm, vásárolni is, kb mindenhova együtt mentünk.
Valószínűleg marad ez, hogy a hétköznapokban ha találkozok olyan nővel aki szimpatikus. Mert így célirányosan fogalmam sincs, sosem ismerkedtem így kimondottan, hogy na én most párt keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!