Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 29 éves férfi vagyok, nemrég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves férfi vagyok, nemrég ért véget a kapcsolatom, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol és hogyan kellene ismerkednem. Eddig a szabadidőmet a párommal és a gyerekével, vagy a hobbymal töltöttem.

Teljesen ki estem ebből, nem tudom hol találhatnék egy olyan nőt, aki komoly kapcsolatra, családra vágyik.

tegnapelőtt 12:01
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Foglalkozz továbbra is a hobbiddal. (és nem hobbyddal)
tegnapelőtt 12:04
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez így 2025-ben komolyan kérdés? Neten tudsz leginkább. Van kismillió féle társkereső. Persze élőben is lehet akárhol ismerkedni, de az csak rajtad múlik, hogy kezdeményezel-e.
tegnapelőtt 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, mondom a legegyszerűbb választ: ahogyan megismerted korábbi párodat, próbálj hasonló módon/helyen ismerkedni. Eszerint egyszer már bevált.
tegnapelőtt 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Hoki hoki hoki

Szívesen

tegnapelőtt 12:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is mondd el ezt magadról, mert nagyon kevés férfi van, aki erre vágyik.

A nőknek is ugyanolyan gond megtalálni titeket.

Aki meg nem akar, annak azt.:)

Esetleg nyiss egy informáló oldalt, hogy aki családalapításhoz keres társat, az kék szalagot hord. Aki min. 10 éves szerelmi+szexuális kapcsolatra, az sárgát.

Aki semmiképp nem keres, az fehéret.

:)

Előrébb lennénk.:)

tegnapelőtt 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
* kapcsolatHOZ, bocsi.:)
tegnapelőtt 12:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Bolti eladó a volt párom. Sokat jártam hozzájuk és egyszer elhívtam randira mert éreztem, hogy kölcsönös a szimpátia.

De ahogy mondtam, mióta együtt voltunk vele töltöttem az időm, vásárolni is, kb mindenhova együtt mentünk.

Valószínűleg marad ez, hogy a hétköznapokban ha találkozok olyan nővel aki szimpatikus. Mert így célirányosan fogalmam sincs, sosem ismerkedtem így kimondottan, hogy na én most párt keresek.

tegnapelőtt 13:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó kérdés tesóm.
tegnapelőtt 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!