Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 éves férfiként nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 éves férfiként nem tudom hol ismerkedjek miért van ez mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
ma 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
46%

28 éves férfiként még semmit. 28 évesen még a rosszlányokat böngészd. Idő míg a nők rájönnek, hogy 1 gazdag pasira kb12.000 18 és 30 közötti csaj jutna, ráadásul annak az 1 gazdag pasinak is vannak elvárásai, ami miatt abból a 12.000-ből 75%-a tök fölöslegesen folyatja a nyálát, 20% pedig csak lyuk-ként jöhet szóba.

Várj még 10 évet, addig ÉLJ! 38 évesen lecsapnak rád mint gyöngytyúk a takonyra!

Egy fontos tanács: Gyerekes anyukákat került! A gyerekes anyuka gyakorlatilag leselejtezett darab. Az már bebizonyította vagy azt, hogy társas kapcsolatra teljességgel alkalmatlan, vagy azt, hogy képtelen súlyozni, és fontos helyzetekben idióta döntéseket hoz. (Kivétel amelyik valami tragédia miatt [férj halála] került ilyen helyzetbe)

ma 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem akarsz egyedül megöregedni, akkor ne hallgass az 1-esre. A huszas évek a legideálisabb az ismerkedésre, 30 fölött mindkét nemből az marad, aki nem kelt el korábban és egy nagyon szűk réteg aki tényleg önhibán kívül maradt egyedül. Szóval most tudsz igazán ismerkedni. Ha hűséges, kedves, megbízható vagy akkor ki fogsz emelkedni a tömegből. Én az élőben ismerkedést javaslom, menj túra csapatokkal, társasjáték klub, kvízestek, főleg ha Pesti vagy tele a város programokkal.
ma 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Következő kérdés 27 évesen hol ismerkedjek?

Ugyan az írja ezeket ki?

ma 16:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!