Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ezzel együtt élni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezzel együtt élni?

Figyelt kérdés
Azzal a tudattal, hogy nem vagyok vonzó a nők számára. 30 éves férfi vagyok. Hiába sportolok, próbálok igényesen öltözni odafigyelek magamra stb. Nyilván ezek alap dolgok, de ezzel arra célzok, hogy nem vagyok igénytelen, mégsem tetszek egy nőnek sem. Próbálkoztam már nagyon sok nőnél. Próbáltam leadni az igényekből és megcéloztam a külsőre nem annyira vonzó nőket is, de minden hiába. Egyszerűen folyamatos frusztrációt érzek emiatt, kihat az egész életemre és nincs motivációm semmihez sem, mert egy nullának érzem magam így és nagyon frusztrál, hogy nincs lehetőségem párt találni és sz*xelni sem. Mit tanácsoltok?

tegnap 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
*pathetic Elliot Rodger vibes*
tegnap 22:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben miért gondolod ezt?
tegnap 22:18
 3/9 anonim ***** válasza:
9%

És akkor képzeld el a jövőben ez milyen lesz ha jön 35 ezer amcsi katona, akik azt a kevés nőt is viszik aki még szabad ebben az országban.

Pokoli világ jön az itteni férfiaknak. Neked erősen el kellene gondolkodnod azon, hogy elköltözz Magyarországról, és Nyugaton valami bevándorló nőnek biztosan fogsz kelleni, ha másért nem az EU-s állampolgárságod miatt.

tegnap 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Tekerd lejjebb magad. Azért az átlagemberek sem állandóan ezen kattognak, koncentrálj a családodra, a rokonaidra, ha vannak, munkára, stb. A párkapcsolatot nem lehet erőltetni, az majd jön magától. Nagyon sokan vannak úgy vele, hogy magányosak, de a végén mindig lesz valami. Elvégre nem halt még ki az emberiség, sőt. Szóval idővel változni fog a helyzet, talán éppen akkor amikor a legkevésbé számítasz rá. Ne add fel.
tegnap 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Marad a bánat hoki. Meg a nő gyűlölő élet
tegnap 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért el kell fogadni most már, hogy egyeseknek nem jut nő.
tegnap 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért "nullának" ne érezd magad.

Lehet csak nem jó helyen kerested.

Próbáld meg ,hogy nem feszülsz rá ennyire. 30 èves vagy, semmiről nem maradtál le. Jön az majd ,csak legyèl türelmes,èlvezd az èletet, ne fordulj magadba!

tegnap 23:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Tudtad, hogy általánosságban elmondható, hogy az emberek nagy része szebbnek lát minket, mint amilyennek mi látjuk magunkat?

Nekem ez a tudat sokáig jól esett.

Öltözz úgy, ahogyan a legjobban érzed magad, összpontosíts jó és új dolgokra. Amikor már boldog vagy, jöhet egy kapcsolat. És jön is, higgy nekem!🙂

tegnap 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként próbáltad már megkérdezni? Mert mi itt az elmondott szelektált infók alapján nem fogjuk tudni hol a gond. Nincs egy jobb lány barátod aki őszintén elmondaná mi a gond?
tegnap 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!