Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nálatok számít egy nő magassága az ismerkedésnél?
Én mostanában jöttem rá, az instát böngészve, hogy egyes nőknek hiába van jó alakja, nekem ezek a nagyon alacsony kb. 150 centis nők nem jönnek be.
Sőt. Aki ihlette ezt a gondolatot, azt kifejezetten bizarrnak találom, hogy ilyen fullra kidolgozott test, szilikon mell, de kb. 147-150 centi. Azt gondolom, hogy a kidolgozott test akkor mutat jól, ha van hozzá megfelelő magasság, egyébként nem szép.
Legutóbbi exeim 170 centisek voltak (én 173 cm vagyok), de volt, aki kicsit magasabb volt, mint én (kb. 175 cm).
Azt gondolom, hogy ideális magasság egy nőnél nálam kb. 165 cm lenne.
Ti hogy vagytok ezzel?
Te miről beszélsz? Egy felnőtt nőről van szó. Elkezdtem nézni a tartalmait, mert csinos, de a videókat olyan kamera állásból csinálta, amiből nem tudtam elsőre következtetni a magasságára. Csak azt láttam, hogy jó alak, nagy szilikon mell, szép arc.
Aztán felfedeztem egy videót, amin távol áll a pasijával. Ott szembesültem vele, hogy nagyon alacsony.
És akkor gondolkodtam el azon, hogy van valami, amin eddig sosem gondolkodtam igazán el, ez pedig a magasság.
A 157 cm is túl alacsony amúgy nekem, de az pár fokkal jobb. De mint említettem, nekem a 165 cm az ideális. 😁
Amúgy meg pasik írtak eddig?
A kérdés férfiaknak szól. Női válaszokat nem kérek.

Olvastam valahol, hogy a magas pasik az alacsonyakat, az alacsonyak a velük egymagasakat vagy magasabbakat kedvelik.
Ez nyilván nem mindenkire igaz, de rád pont igen. Ennyi.
Az említett csajnak a pasija elég magas, alsó hangon olyan 182 cm lehet a srác.
Szóval ja. A magas pasik tényleg szerethetik az alacsony nőket.

Csak? Én még nálad is alacsonyabb vagyok, a 173 centimmel. 😅
De végső soron én elfogadtam magam, engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!