Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony pasik! Ha szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony pasik! Ha szerintetek a nőknek csak a magasság számít és nem a kisugárzás/fellépés akkor mit szóltok ehhez a videóhoz?

Figyelt kérdés

[link]

A csávó állítom nincs 175 (talán 170 körül), de levette a lábáról ezt a nőt az első találkozásra.

Ha neki sikerült törpeként akkor ti miért panaszkodtok és miért nem a stílusotokon változtattok?

jan. 1. 14:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
XD Hol törpe a 170 cm? Jajj, azért az már nem kifejezett alacsony. Magam részéről megvagyok vele, ha kb. egymagas velem a srác, jól a szemébe lehet nézni.
jan. 1. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
64%
Ez csak az ilyen pasik hülye kifogása arra, hogy senkinek nem kellenek...
jan. 1. 15:04
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
180 cm vagyok, az alacsony pasik jöttek be mindig is. (nem azért, mert alacsony, hanem aki bejött, az mindig alacsony volt). Amúgy a nagyjából egymagasságot szeretem, akkor is, ha úgy már alacsonyabb a pasi, ha rajtam magassarkú van, a nálam magasabb pasikkal meg mindig elnéztünk egymás mellett. (nem akarok ismerkedni)
jan. 1. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Az adott környezet alapján érdemes az eseményeket elemezni. A videóban nincs más választási lehetősége a nőnek úgymond ketten vannak, de ha behelyezzük őket például egy szórakozóhelyre ami tele van emberekkel, férfiakkal és nőkkel egyaránt, akkor a nő a tömegben a szintén jóképű DE magasabb férfiakat fogja észrevenni és előnyben részesiteni.
jan. 1. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is így volt mindig, aki általában tetszett, nem volt túl magas. De nekem ez sosem volt probléma.
jan. 1. 15:21
 6/13 mikeXxX ***** válasza:
75%
Ez full megrendezett videó csak mondom. De nyílván alacsonyabban is lehet ismerkedni ha normális az ember fellépése. De azért 1000ből kB 10 ilyen nő van aki nem hajt el a halál f@szára ha oda mész hozzá. Van aki még egy sziára is úgy néz rád mintha egy szatír lennél.
jan. 1. 15:35
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

6 Igen a legjobb amikor már hozzá sem lehet szólni a nőkhöz mert azt hiszik hogy mindenki ki akar kezdeni velük pedig közel sem igy van csak lehet hogy éppen valami fontos dolgot akarnak közölni velük.

https://www.youtube.com/watch?v=5cQRHWoqjkg

jan. 1. 16:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyenge provokátor vagy, és még ostoba is.

1, ez a videó megvan játsza, a csaj mögött álló srác is veszi

2, a gyerek jóképű, csak ez valahogy elkerülte a figyelmedet

3, átlag-csúnya paliként ha odamennél kamerázva egy ilyen szép csajhoz, majd meglátnád mi lenne a reakció, úgy leégnél mint a szar

jan. 1. 16:06
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
Amúgy a nőn van egy kg smink meg még kitudja milyen optikai tuning lapul a malaclopó kabát alatt. Nem kéne ennyire elszállni a nőktől gyerekek...
jan. 1. 16:26
 10/13 anonim ***** válasza:

A meno kulfoldcsavo akcentus kell nekik.....

[link]

40F truecel

jan. 1. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!