Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elérni,hogy egy férfi megőrüljön értem?
Hm, szerintem gyakorlással ki lehet törni a szürkezónából.
Nőként azt tanácsolom neked, hogy próbálj meg más nőket figyelni, akik vonzóak (nem krvas értelemben!). Próbáld megfigyelni, hogy milyen ruhákat hordanak, milyen sminket, ékszereket, kiegészítőket stb. Nőies szoknya, ruha mindig jó választás (például ilyen oldalak is lehetnek jó inspirációk: [link]
Az sem lenne baj, ha elmennél színtanácsadásra, stílustanácsadásra. Azért a külsőségeket írom, mert az a vonzalom első lépése, hogy fel tudod-e a figyelmet hívni (jó értelemben!) magadra.
Aztán persze a belső értékek is fontosak: mosoly, pozitív kisugárzás, kedvesség, odafigyelés a másikra, humor, stb.
Ezt a videót ajánlom még hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=HsgNee36nRM&t=375s&ab_channe..
A "túl normális vagy" szindrómán lehet enyhíteni, ha egy picit lazább, játékosabb vagy.
Írom ezt úgy, hogy sokáig én is túl komoly voltam, ami persze amúgy nem baj, csak azért kell egy kis rugalmasság is, hogy nem minden vérre megy. Ez nekem is nehéz egyébként!:)
1
Butaság:) Az összes férfit kell bolondítani. Nyilván a tisztességes határokon belül.
Biztosan megkell őrjiteni egy pasit?
Nem elég,ha szeret?
Majdnem 10 évvel idősebb vagyok, és hasonló, bár én kifejezetten ronda is mellé, nem csak "nem csinos".
Akármivel áltatnak, ez nagyrészt veleszületett dolog. A kinézet is, a stílusérzék is, a szükséges viselkedés és személyiség is. Ezek híján mehetsz okosodni Dora Gyuláékhoz, különféle tanácsadókhoz, nem fog működni. Senki sem lesz ott melletted minden pillanatban, hogy "korrigáljon", a megfelelő irányba tereljen stb., belülről kellene jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!