Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek fontos a férfi szociális helyzete? Vagy ha emberileg megfelel, vannak céljai, hobbijai, akkor elfogadható, ha nem a vagyonszerzés a mániája?
Aki ebben a társadalomban akar élni és nem akar éhezni meg tartalmas életet akar élni, annak azért minimálisan igen. És van olyan nő, akinek meg nagyon.
Minimálisat hogy értsük: azért egy értelmes nő nem fog olyannal összejönni, aki munkakerülő naplopó (és ezt értsük helyiértékén, nem azt értem ez alatt, hogy tisztességesen dolgozik, de átlag alatt keres), akit el kell tartani (úgy, hogy cserébe ált. nem kap semmit, nemhogy takarítson, mosson-főzzőn), aki mellett folyton fosni kell, mikor kapcsolják ki az áramot. Ha vki akar gyereket, akkor meg főleg fontos lesz ez. Azért az nem felelős szülő, aki csupasz popóra vállal gyereket, és utána kenyéren-vízen tartja a gyereket, a gyereknek nincs egy normális meleg télikabátja, és üvöltözik otthon a kölökkel a kedves szülő, hogy "értsd már meg te hülye, hogy nem tudjuk kifizetni az osztálypénzt, nem mész kirándulásra meg bábszínházba az osztállyal".
De azért olyan nő már több van, akinek nem fontos, hogy a párja kifejezetten gazdag legyen, üzleti életben sikeres legyen, nem fontos neki, hogy luxushelyekre járjanak, luxusutakra menjenek, luxuskocsival furikázzanak.
Anyagiak annyiban fontosak nálam, hogy dolgozzon. Ha lehetősége van, akkor legalább egy kényelmes életet megteremtő fizetéssel járuljon hozzá a közöshöz. Az elégnél több nem kell, de az elégnél alább ne adja ha lehetősége van rá.
Szociális élet: azért ne akarjon a világtól elvonulva csak kettesben élni, lenni folyton, legyenek barátaink.
Ami pedig a legfontosabb, hogy érdeklődő legyen a világ történései iránt.
Ez azt szociális helyzetet nem tudom értelmezni. Nem a Downton Abbeyben vagyunk.
A pénz annyiban fontos, hogy kb egy szinten keressünk. Ne legyen egyikünk se lemaradva a másikhoz képest.
4, jah, meg a 180 cm 60 kiló a másik hasonló mániàval küzdő szerint.
Biztos van, akinek elég a minimum is. Engem zavarna, ha a párom beéri valami olyan melóval ami anyagilag se hoz sokat, feladat se nagyon van vele, tanulni se kell hozzá, tehát ilyen erősen megúszós szinten. Vagy elmegy rokkantnak külföldön, kapja onnan a segélyt, haza jön és veri a ... (valamelyik kérdező próbált vele menőzni, hogy abból is meg lehet élni és akkor dolgozni se kell)
Ugyanígy zavarna, ha 0 szociális élete van, ül otthon, eszik, tv-t néz, alszik és kezdődik egy új nap, minden új inger nélkül. Írtad, hogy hobbi azért van, de hobbi a kis fantasy figurák festegetése is, ami új ingert megint csak nem ad.
Azt se nagyon tudom elképzelni, milyen céljai lehetnek valakinek, aki nem akar pénzt keresni, mert nekem minden célomhoz elengedhetetlen a pénz. De persze, lehet egyszerűen teljesen más az életem.
Szóval, szerintem eleve nem passzolhatunk egymáshoz, ha merőben eltérőek a normái, igényei, vágyai, hozzáállása az élethez, így nekem kicsit paradox a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!