Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minden nőnek fontos a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek fontos a férfi szociális helyzete? Vagy ha emberileg megfelel, vannak céljai, hobbijai, akkor elfogadható, ha nem a vagyonszerzés a mániája?

Figyelt kérdés
okt. 25. 15:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
35%
10.: És egy olyan emberhez mit szólnál, aki pl. bölcsészdiplomával rendelkezik, inkább otthonülő, de nem a tévé előtt döglik, hanem pl. regényeket, tudományos, művészeti könyveket olvas, a Youtube-on klasszikus zenét hallgat, politikai műsorokat elemez. Lehet, hogy nincs sok pénze, de pl. elmegy ide-oda az országban felfedezni városokat, ha kevés is a pénze, de időnként kiállításokat néz meg, bemegy templomokba a művészeti értékeiket megnézni? Esetleg van olyan hobbija, mint pl. regényírás, festegetés, stb.? Neked egy ilyen ember is unalmas lenne?
okt. 25. 18:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Ha el tudod magad adni ÉS legalább átlagosan nézel ki vagy van benned külsőre is valami ami megfogja az adott nőt/nőket, akkor nem annyira fontos.

Mindent meg lehet magyarázni, és mindenről lehet kamuzni. Hidd el a nők olyan orbitális marhaságokat beszopnak, hogy én csak csodálkozom. Egy nő ismerősömet megkérdeztem erről, hogy tényleg elhiszik a nők általában a tipikus bullshit baromságokat és azt mondta igen.

okt. 25. 18:48
 13/20 anonim ***** válasza:
27%
11, nem a 10-es vagyok, de miért akarod másokra erőltetni magad? Miért jó ez a kukacoskodás, hogy "így kellenék neked?". Annyira szánalmas.
okt. 25. 18:55
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
13.: Ez egy elméleti felvetés volt, hosszú évek óta stabil és jó párkapcsolatban élek. Azért írtam ezt, mert sokan azt hiszik, minden jó időtöltéshez pénz kell, otthon vagy kevés pénzből nem lehet érdekes időtöltéseket csinálni. Pedig lehet, otthon lenni nem egyenlő a Netflixen felszínes sorozatokat nézni és pizzát zabálni. Ez a fogyasztói társadalom agymosása, miszerint állandóan pénzes programokra kell járni, különben unalmas az élet és unalmas a partner is.
okt. 25. 19:32
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
11# Ez még a Netflix&pizzánál is unalmasabb lenne NEKEM, bocs. Évente 1-2x jó ilyesmi program is, de amúgy nem érdekel. Az meg, hogy te mint hobbi mit csinálsz otthon, nekem teljesen mindegy, az, hogy olvasol akármit, az nekem semleges. Én is szeretek otthon lenni, olvasni, akármi, de egy párkapcsolatban azt nézem, hogy mi az, amit együtt tudunk csinálni, nem azt, hogy mit csinál egyedül a másik.
okt. 25. 22:17
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
15.: Igazából az érdeklődési kör az, ami eltérő az embereknél. Olyan társsal jó együtt lenni, akivel hasonló az érdeklődési körünk.
okt. 25. 22:23
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Minimum legyen annyi egzisztenciája, hogy arra nyugodtan családot lehessen alapítani. Majd ha a férfi szüli a gyereket, meg ő esik ki a munakerőpiacról évekre, akkor majd lehetnek neki is ilyen elvárásai a nőkkel szemben. Addig meg majd annak szülök, aki ehhez megteremti a feltételeket.
okt. 26. 20:20
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

17.: Nyilván ha egy pár gyereket akar vállalni, akkor fontos lehet, hogy kettejüknek van-e elég vagyona, jövedelme ehhez. Viszont jó esetben nem a gyerekszüléshez választ valaki egy eszközt, hanem szeret valakit és párválasztáskor nem azt nézi, kinek mennyije van.

Az a véleményem, ha a másiknak van fedél a feje felett és nem velem akarja eltartatni magát, akkor az nekem elég. Nem a pénztől lesz valaki rendes ember. Művelt is lehet valaki kispénzűként.

okt. 26. 21:36
 19/20 anonim ***** válasza:
57%
Én mondjuk kamasz korom óta nem voltam ennyire naiv. Persze szép dolog a szerelem, de kevesebb picsogó kérdés lenne itt, ha az emberek néha az eszüket is használnák párválasztásnál. Ha nem csak azt néznek, hogy jól néz ki, jöjjünk össze, hanem hogy össze passzolnak e az értékrendek, az anyagi lehetőségek, a jövőbeli célok.
okt. 27. 18:30
 20/20 anonim ***** válasza:

#12 Nem hiszik el, dehogy.

Csak sok nőnek ha tetszik egy férfi, akkor nem vesz tudomást arról, hogy nyilvánvalóan hazudozik neki.Szándékosan homokba dugja a fejét.Hinni akar neki.Akkor is, ha igazából tudja, hogy hazudik.

A férfiak közt is számtalan ilyen van.Tetszik neki nagyon egy nő, akkor semmi nem érdekli, semmivel nem lehet róla lebeszélni.Akkor sem, ha nyilvánvaló problémák vannak vele.

okt. 27. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!