Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elérni,hogy egy férfi megőrüljön értem?
"Butaság:) Az összes férfit kell bolondítani."
Nem csak, hogy nem kell, nem is lehet. Ettől te még próbálkozhatsz.
13
Nem csak próbálkozom, hanem csinálom is:)
Szerintem ki lehet váltani egy olyan hatást, amikor sok férfi normális, kedves, előre enged, hozza a bőröndöt, stb. Ettől még nyilván senki se lesz szerelmes, meg nem kell kapcsolatra gondolni feltétlenül.
Aki csak egyet tud betalálni, az sanszos, hogy csak egy sánta rókát lőtt...
Ez pont olyan, hogy a sikeres férfiak is azért egy nőnél többnek szoktak tetszeni.
Szerelemre viszont tényleg elég 1 ember. :)
Ezzel ugyanaz a baj, mint mikor a szürke pasi a semmiből minden nőt meg akar hódítani. Nem fog menni, nem jön be mindenkinek ugyanaz.
Szerintem a legvonzóbb akkor lesz akárki, ha tudja, ki ő. Ha nem próbál előadni valamit, ami nem ő.
Mert felvehetsz szexi ruhát, aki nem ismer, az is érezni fogja a kisugárzásodon, hogy ez nem te vagy.
Magamat hozom fel példának: én soha nem leszek Megan Fox. Nem leszek az a végzet asszonya dögös nő, aki ha belép valahova, minden pasi félrenyeli a nyálát. Pedig tényleg jó lenne csak a nézésemmel őrületbe kergetni akárkit. Felöltözhetek dögösbe, de hiteltelen leszek. Olyan lennék, mint egy kislány az anyukája ruháiban.
Filmes archetípussal élve én tipikus szomszéd lány vagyok, nem vagyok se szép, se ronda. Én az vagyok, akit először megismernek, aztán beleszeretnek, nem az, akiért megőrülnek. És ha ezzel tisztában vagyok, akkor tudom, mire kell gyúrnom. Nekem a hódításban semmit nem segítene egy rövidebb szoknya vagy egy magasabb sarok, de az, hogy alapból jó humorom van, és ráveszem magam, hogy többet beszéljek - hogy emlékezzenek rám -, sokat segít.
#16 ugyanígy érzek
Felvehetek bármit,kb ugyanaz az érzetem.Kislány az anyukája ruháiban,vagy mintha egy farsangon lennék.Én sem hiszem,hogy tanulható ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!