Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell elérni,hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell elérni,hogy egy férfi megőrüljön értem?

Figyelt kérdés
Világ életemben szürke kisegér voltam,már tiniként sem érdekeltem a férfiakat,ami felnőtt koromban sem változott.Mindig megkapom,hogy túl normális vagyok,és jön a "tőlem jobbat érdemelsz" szöveg.Valahogy mindig érzem,hogy ez sokkal inkább hátrány.Nem tudom eléggé felizgatni őket,nem látnak bennem szó szerint semmit.Vegyesen kérdezném nőktől és fèrfiaktól,mivel tudja egy nő elvenni a férfi eszét? Hogyan lehet olyan,aki bármit is kivált a férfiakból? 25/N

okt. 25. 20:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
0%
Ja ha egy pasi meg is őrülne meg őrülten meg halálosan szerelmes is és sárkányokat ölne, az par honap év de megy más nők után.
okt. 25. 21:57
 12/37 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani. Nem ismerünk, lehet a külsőd, lehet a belsőd, lehet ezek kombója. Viszont az öltözködés, viselkedés sokat tud javítani, egy nem kifejezetten szép nő is fel tud szexin öltözni stb. De így ismeretlenül okosat mondani nem tudok. Minden csak tippelgetés.
okt. 25. 21:59
 13/37 anonim ***** válasza:
53%

"Butaság:) Az összes férfit kell bolondítani."

Nem csak, hogy nem kell, nem is lehet. Ettől te még próbálkozhatsz.

okt. 25. 22:03
 14/37 anonim ***** válasza:
54%

13

Nem csak próbálkozom, hanem csinálom is:)

Szerintem ki lehet váltani egy olyan hatást, amikor sok férfi normális, kedves, előre enged, hozza a bőröndöt, stb. Ettől még nyilván senki se lesz szerelmes, meg nem kell kapcsolatra gondolni feltétlenül.

Aki csak egyet tud betalálni, az sanszos, hogy csak egy sánta rókát lőtt...

Ez pont olyan, hogy a sikeres férfiak is azért egy nőnél többnek szoktak tetszeni.

Szerelemre viszont tényleg elég 1 ember. :)

okt. 25. 22:20
 15/37 anonim ***** válasza:
14, de hát ezt velem megcsinálták, amikor BMI szerint 2-es fokú elhízott voltam. Ehhez nem kell bolondítani a férfiakat.
okt. 25. 22:26
 16/37 anonim ***** válasza:
72%

Ezzel ugyanaz a baj, mint mikor a szürke pasi a semmiből minden nőt meg akar hódítani. Nem fog menni, nem jön be mindenkinek ugyanaz.

Szerintem a legvonzóbb akkor lesz akárki, ha tudja, ki ő. Ha nem próbál előadni valamit, ami nem ő.

Mert felvehetsz szexi ruhát, aki nem ismer, az is érezni fogja a kisugárzásodon, hogy ez nem te vagy.

Magamat hozom fel példának: én soha nem leszek Megan Fox. Nem leszek az a végzet asszonya dögös nő, aki ha belép valahova, minden pasi félrenyeli a nyálát. Pedig tényleg jó lenne csak a nézésemmel őrületbe kergetni akárkit. Felöltözhetek dögösbe, de hiteltelen leszek. Olyan lennék, mint egy kislány az anyukája ruháiban.

Filmes archetípussal élve én tipikus szomszéd lány vagyok, nem vagyok se szép, se ronda. Én az vagyok, akit először megismernek, aztán beleszeretnek, nem az, akiért megőrülnek. És ha ezzel tisztában vagyok, akkor tudom, mire kell gyúrnom. Nekem a hódításban semmit nem segítene egy rövidebb szoknya vagy egy magasabb sarok, de az, hogy alapból jó humorom van, és ráveszem magam, hogy többet beszéljek - hogy emlékezzenek rám -, sokat segít.

okt. 25. 22:31
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Pucsíts és a két kezeddel nyomd össze a melled. Közben dobáld a hajad. Morgó kancás hangot is adj ki közben.
okt. 25. 22:40
 18/37 A kérdező kommentje:

#16 ugyanígy érzek

Felvehetek bármit,kb ugyanaz az érzetem.Kislány az anyukája ruháiban,vagy mintha egy farsangon lennék.Én sem hiszem,hogy tanulható ez.

okt. 25. 23:03
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Kihívó ruhákhoz önbizalom is kell. Tanulható, csak nem biztos, hogy mindenkinek. Ha nem vagy önmagaddal "jóban" akkor nem. Tudnod kell, hogy jól nézel ki, tisztában lenni vele, sőt, nem is szabad ezen gondolkodni, magától értetődőnek kell lenni. Ha bizonytalan vagy kihívó ruhákban akkor tényleg humoros lehet amit sugárzol mások felé.
okt. 25. 23:13
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ne őrüljön meg érted, szeressen hidd el jó az.😀
okt. 26. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!