Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen átlagosabb kis csajszit megkaphatok könnyedén ha egy picit elhízottabb férfi vagyok? 178 cm 105 kg 30F
okt. 23. 18:09
2/24 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy nem átlagos lesz.
3/24 anonim válasza:
Kinek kellene ilyen magamutogato csaj?
4/24 anonim válasza:
A kövérség senkinek sem jó. Ajánlom a fogyast, de nem a csajszi miatt, hanem magad miatt.
Ami a csajszit illeti, hát nekem elég önbizalomiányosnak tűnik: talán azért tehet ki ilyen magamutogató képeket, mert így legalább figyelmet, meg dicséretet kap. Feltehetően azt gondolja, csak a teste érdekli az embereket, a lelke nem.
Egyébként ehhez a csajhoz én egy magabiztos, domináns férfit tudnék elképzelni. Ez olyat kereshet.
5/24 anonim válasza:
Hú,ezek a csöcsök brutálisak.
A szomorú igazság pedig az,hogy soha a büdös életedbe nem lesz még csak fele ilyen kaliberű csajod sem.
6/24 A kérdező kommentje:
Márpedig nekem csak az ilyen lányok felelnek meg.
okt. 23. 18:30
8/24 anonim válasza:
További kellemes recskázást életed végéig.
9/24 Grizesteszta válasza:
Ez a no kulsoleg messze nem atlagos, nem is ertem, miert irsz ilyet, kerdezo. Lenyegesen jobb, mint az atlag. Te meg velhetoen rosszabb vagy Gondolod, hogy osszejonne?
10/24 anonim válasza:
Majd ha le adsz 40 kilót kérdező! És keresel 700 ezer nettót és van saját lakásod meg menő kocsid.
Ha képtelen vagy rà akkor marad neked a bánat recska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!