Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen átlagosabb kis csajszit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen átlagosabb kis csajszit megkaphatok könnyedén ha egy picit elhízottabb férfi vagyok? 178 cm 105 kg 30F

Figyelt kérdés
[link]
okt. 23. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fogyj le a francba!
okt. 23. 19:36
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hozd ezt a színvonalat pasiban.
okt. 23. 19:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, de édes, hogy ez neked átlagos! :'D Nem, semmi esélyed nincs erre.
okt. 23. 20:01
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem tetszik ez a csaj. De férfiként egyet kell értenem a női válaszokkal! 105 kg nagyon sok. 30 kilót fogyj le ha egyatalan bármi nőt akarsz!
okt. 23. 20:04
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Én ennél a csajnál vagy 2 kategóriával lejjebb vagyok, de engem sem kaphatnál meg.
okt. 23. 21:14
 16/24 Lady Beth ***** válasza:
Soha.
okt. 23. 23:00
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Te... Férfiak szégyene...
okt. 23. 23:22
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
Pff....ez baromira ronda.Bottal se kategória.
okt. 24. 09:11
 19/24 anonim ***** válasza:
34%

Még valami Kérdező:

Te is tudod, hogy a csajszi nem atlagos, meg azt is, hogy nincs esélyed nála.

Ahelyett, hogy inkább csinálnál valami értelmeset, ilyen trollkodsz, de még azt is rosszul.

Nem csodálom, hogy nincs barátnőd.

okt. 24. 09:45
 20/24 anonim ***** válasza:
53%
Szóval ilyen egy átlagos csaj…..🤣🤣🤣🤣🤣🤣na meg neked egy elhízott fasziként csak az ilyen lányok jönnek be…. huuuu és még a női igények magasak, ahha ja🤣🤣🤣🤣🤣egyre több ilyen kérdés van már….kövér, csúnya, igénytelen faszi hogy kaphat csinos, szép nőt🤣🤣🤣
okt. 24. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!