Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi és egy nő ha összefutnak és szólnak egymáshoz, de közben minden ilyen alkalommal folyamatos mosoly van mindkét fél részéről, az gyanus, hogy ott már nem csak szimpátia, hanem vonzalom is van?
Figyelt kérdés
okt. 21. 16:14
1/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Én még idegenre is mosolygok mert olyan a személyiségem. Attól még nem szimpatikus és nem is akarok tőle semmit.
Majd ha randira kerül sor és aztán párkapcsolatra akkor gondolhatod, hogy vonzódnak egymáshoz.
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem. Én mindenkire mosolygok, ez a fejem alapbeállítása.
3/14 anonim válasza:
Én is sok emberre mosolygok, pláne ha munkámat is érinti.
Persze van egy tündéri kolléganőm akinek nagyon édes arca van , már csak azért is mosolygok mert kicsit felvidámít.
4/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül. A szimpátia bőven garantálja a mosolyt.
5/14 anonim válasza:
Hát, én ha jó kedvem van mindenkire mosolygok de ez emberfüggő szerintem 😊
6/14 anonim válasza:
6 nap telt el és azóta nem volt tali, vagy volt, de mégse állt veled szóba, nem hívott el randira? Egyáltalán szingli?
7/14 A kérdező kommentje:
6:bonyolult, mert mindketten foglaltak vagyunk. Nem fog konkrétan randira hívni.
okt. 27. 19:25
8/14 anonim válasza:
Uhh, ha foglalt vagy miért nem a pároddal akarod a kapcsolatot helyrehozni? Vagy ha nem lehet akkor szakítani? Nem fogsz elérni azzal semmit, hogy a másik foglalttal törődsz. Inkább még problémákat okoz.
9/14 A kérdező kommentje:
Annyi van csak vele, hogy nagyban mosokygunj egynásra ha összefutunk és beszélünk 1-2 percet. Érdekelt, higy tetszem e neki, mire fek ez a mosolygás, de lehet akkor csak szimpátia részéről.
okt. 27. 20:38
10/14 anonim válasza:
Kérdező társkeresési problémák kategóriába írtad ki a kérdést. Ha váltani akarsz partnert akkor válts. Nincs abban semmi szégyen. De ha kapcsolatból kapcsolatban akarsz lamdolni az nem jó rád nézve. Ha meg a hűtlenség jár a fejedben az már erkölcstelen mert ha akad rá precedens megteszed. Ne játszogass a tűzzel mert meg fogod magad égetni! A szeretőzés nem jó út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!