Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőre bejön neked egy ilyen férfi?
Helyes (nem hollywoodi szinten, de mondták már), sportosan elegáns stílus, vékonyabb testalkat, magas, szemüveges, általában borostás, őszülő haj (és borosta).
30-as évei közepén jár.
Ez kinek jön be? Ha írsz, kort is írj, kérlek!
Illetve tanácsot szeretnék kérni. Min lehetne javítani és hogyan?
Tapasztalataim szerint, az ilyen férfiak, intellektuális szempontbol, nagyon magas szinten vannak, ami szamomra nagyon vonzó. Így "tökeletes, pont az esetem"
N34
(N-születésentől fogva N)
Kép nélkül ezt így nem lehet megállapítani szerintem...
De így 35 körül szerintem még inkább a belső értékek azok, amik dominálnak. Férfi erő, határozott fellépés, intelligencia.
Van olyan férfi ismerősöm, akire mondjuk illik ez a leírás külsőre, de nulla szintű férfi kisugárzása van... Így nem is jön be, hiába a külső.
A leírás alapján nekem teljes mértékben, de
1. csak ez alapján nem lehet eldönteni, pl. én is ha ugyanígy leírom magamat, talán még vonzónak is tűnhetek vagy legalább átlagosnak, miközben nagyon nem vagyok,
2. az én véleményem nem mérvadó, mert gondolom, minimum átlagos nő lenne a célcsoport.
Egyébként 33 vagyok. Kinézetre kb. keress rá youtube-on Almási Kitti és dr. Kiss Dorottya beszélgetésére, utóbbihoz hasonlót kell elképzelni.
Borosta és őszülés nem tetszik, a többi oké, de ebből nem sokat lehet megtudni, a helyessèg relatív.
20, l
5össel hasonlóan a vékony pasik nem jönnek be annyira. Volt már vékony pasim, misszionáriusba mikor rám feküdt azt hittem a medence csontjával fogja kiszúrni az oldalam. :D
Illetve enis husi alkat vagyok. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!