Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell elérni,hogy egy férfi megőrüljön értem?
Vagy csak nézz ilyen inspiráló képeket, mitől vonzóak ezek a nők? (Pedig van benne öreg, fiatal, pocakos, színes)
30.
Elolvastam és ez fogott meg a legjobban belőle :
Merj varázslatos és csábító lenni, mert ez az élet tüze! Kicsi cicivel és nagy fenékkel és mit tudom én mivel is merj az lenni, mert nem a forma számít csak. Merj érzéki lenni, és hagyatkozni az érzéseid megmutatása általi tanításra, mert a nő tanítja férfit. A nő dolga tanítani a férfit, de nem korbáccsal, nem harccal. Légy gondoskodó, lágy puhasága a zord világnak. Légy az otthon melege. Hidd el, ez az az üzenet, ami azt mondja „itthon vagyok”. Légy büszke erre, mint egy királynő. Ne szégyelld, hogy nem vagy baromi sikeres manager vagy vállalkozó és ne szégyelld, ha az vagy. Nem ez számít! Légy te csak az a nő, aki másként lát, mint egy férfi. Ettől leszünk egészek. De ne legyőzni akarj, hanem segíts és taníts meg bízni bennünket.
korrigálom: nem értem, hanem tőlem
m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!