Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, nálatok számít egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, nálatok számít egy nő magassága az ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Én mostanában jöttem rá, az instát böngészve, hogy egyes nőknek hiába van jó alakja, nekem ezek a nagyon alacsony kb. 150 centis nők nem jönnek be.

Sőt. Aki ihlette ezt a gondolatot, azt kifejezetten bizarrnak találom, hogy ilyen fullra kidolgozott test, szilikon mell, de kb. 147-150 centi. Azt gondolom, hogy a kidolgozott test akkor mutat jól, ha van hozzá megfelelő magasság, egyébként nem szép.

Legutóbbi exeim 170 centisek voltak (én 173 cm vagyok), de volt, aki kicsit magasabb volt, mint én (kb. 175 cm).

Azt gondolom, hogy ideális magasság egy nőnél nálam kb. 165 cm lenne.

Ti hogy vagytok ezzel?

tegnap 19:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar. Magasabb azért ne legyen nálam, de végül is 180cm vagyok, olyan nagyon sok csaj (még) nincs e fölött a magasság fölött talán.

A legjobb "méret" amúgy ha a csaj kb. az orrod magasságáig ér vagy annál alcsonyabb. Amúgy nem zavarna ha nagyon alacsony, nem ezen múlik. NŐknél tök mindegy, csak ne legyen 190+ cm mert azok már általában más téren is "furák" (torzak kissé, nem arányosak, és absozlút nem nőies ekkora magasság már).

tegnap 21:49
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Tobb ember is el korulottem akik magas ferfikent alacsony novel vannak egyutt.

Nekem par dolog szokott az eszembe jutni amikor latom oket.

Az elso hogy rohejesen neznek ki egyutt. A masik, hogy hatulrol olyan mintha egy apuka setalna a gyerekevel es ilyenkor leszek rosszul, mert nem ertem hogy nem neznek tukorbe? Ertem en hogy szerelem, de nekem inkabb valami beteg fetisnek tunik.

Raadasul nem lehet tul kenyelmes, hogy ossze kell gornyedni, hogy megcsokold a masikat, hogy ne a csipodet olelgesse a no, agyban egyaltalan lehetseges ha a no van felul?!

Egyebkent 173 centis no vagyok es nem erdekel a magassag, de bohocot sem csinalnek magambol. Azert van az a magassag kulonbseg, ami nem egeszseges es hiaba, nem tudsz nem nevetsegesen kinezni.

tegnap 21:56
 23/26 anonim ***** válasza:
31%

#23 tehát te úgy valasztasz párt, hogy kívülről nézve biztosan ne legyetek nevetsêgesek.

Nem kicsit vagy felszínes 😅

Nem EGÉSZSÉGES magasságkülönbség 🤣🤣 az ilyen embereket honnan szalajtották, de komolyan? Miért, mondjuk megbetegszik egy alacsony nő egy magas férfi mellett? Vagy a magas férfiaknak magasabb a rákra való hajlam egy alacsony nő mellett?

Ilyen előítetes embernek nem is való pár, de úgyis lesz melletted valaki, mert az emberek nagy része ilyen mint te.

tegnap 22:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Csakis pár centivel alacsonyabb lány jöhet szóba. Tapasztalataim szerint ez nekem a legjobb. Meg is találtam már!
tegnap 23:50
 25/26 anonim ***** válasza:

147 cm-es nő az konkrétan törpe, kétlem hogy sok embernek tetszene.

Valóban a 165 cm a legjobb a nőknél, férfiaknál a 180 cm.

ma 05:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Alacsony vagyok eléggé de mégsem érdekelne mennyivel magasabb aki tetszik nekem.
ma 05:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!