Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ismerkedésnél nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ismerkedésnél nálatok mennyire számít a magasság?

Figyelt kérdés

172 centi vagyok és többször is kaptam elutasítást emiatt. Kíváncsi vagyok, hogy ez tényleg ennyire megnehezíti a dolgomat, vagy csak rossz nőkhöz volt szerencsém!

23/F

2023. jan. 22. 09:02
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
83%

Nekem számít. Bár mivel 150 centi vagyok, nem nehéz nálam magasabbnak lenni.

Minden esetre legjobb tudomásom szerint a legtöbb nőnek imponál ha magasabb a pasija. Nem kell 20 centivel, de egy 5-10 jól jön.

Úgyhogy azt javaslom, hogy alacsonyabb nőknél próbálkozz.

2023. jan. 22. 09:05
 2/64 Noren1989 ***** válasza:
68%

Pontosan 1, azaz egy centivel vagyok nálad magasabb.

A magasságom miatt sosem kaptam elutasítást, szóóóval arra tippelnék, hogy nem abban van a bibi nálad sem, csak mondanak neked a csajok valami megmásíthatatlan okot, mikor lekoptatnak.

2023. jan. 22. 09:09
 3/64 anonim ***** válasza:
80%
157 cm vagyok, voltak már 170 cm magas barátaim, nekem kimondottan bejön ez a magasság. Még jobban is, mint a pl. 185 cm, mert így kényelmesebb ölelkezni, csókolózni :D
2023. jan. 22. 09:09
 4/64 anonim ***** válasza:
48%

Tudom nőket kérdeztél, én férfiként válaszolok, bocs. 197 cm magas vagyok és ez iszonyú sok szexhez hozzásegített már az életben. A nők nagyon is nézik a magasságot, a top 3-ban simán ott van ez a nők 99%-ánál abban, hogy mi alapján tetszel/nem tetszel nekik.

Ha alacsony vagy, akkor az segíthet, ha legalább jóképű vagy és kb. anyagilag van egy összeszedett, jó életed. Ahogy az első is írta léteznek csajok a 150-160 centis tartományban is, bár ők sokan magasabb férfiakat is elfogadnak, de még azért azt mondom ne készítsd a kötelet.

2023. jan. 22. 09:17
 5/64 anonim ***** válasza:
79%

De egy 170 cm magas férfi nem olyan alacsony. 160 körül, na ott már nagyon szívás a párkeresés egy pasinak, de mint írtam, nekem kimondottan bejön a 170 körüli magasság, és az ilyen “méretű” exeimnek volt jópár nője előttem, szóval nem csak nekem tetszik. Igaz jóképűek voltak, de az bármilyen magasságnál előny😁

2023. jan. 22. 09:42
 6/64 anonim ***** válasza:
31%

5. A 170 centis férfiak is rengeteg elutasítást kapnak a magasságuk miatt. Tényszerűen persze igazad van egy 160 centisnek sokkal pokolibb az élete, de ez nem azt jelenti egy 170 centisnek jó.

Illetve ahogy te is írod az torzít a dolgon, hogy te is most csak a 170 centis jóképű férfiakra gondolsz versus a 160 centis jóképű férfiakhoz képest. Csakhogy a legtöbb férfit (minimum 70-80%) a nők nem tartják jóképűnek. Ez mellé még ha alacsony is vagy és esetleg más handicapeket is hordozol, akkor elég szar életed lesz.

2023. jan. 22. 09:50
 7/64 anonim ***** válasza:
80%
#6 de csúnya fejjel magasan sem lenne sokkal könnyebb az életed.
2023. jan. 22. 09:53
 8/64 anonim ***** válasza:
28%

1,2,3, bumm jönnek a kamu hozzászólások hogy a barátnőm pasija 168 cm. Meg sok sztár színész is alacsony!!!

Aztán a valóságban a 180 cm re is átlagos jelzővel húzzák a szájukat. És várnak egy jobb jelentkezőre.

2023. jan. 22. 10:13
 9/64 anonim ***** válasza:
86%

Saját bőrömön tapasztalom, hogy nem elég a magasság.

189 cm magas vagyok.

Nem vagyok jóképű és ezzel cseszhetem a magasságom.

Bárkinek odaadnék 5 cm-ert csak jóképű lehessek.

2023. jan. 22. 10:28
 10/64 Noren1989 ***** válasza:
94%

#8, kedves hozzászóló.

Faszi vagyok, csak tudom már, hogy mekkorára nőttem.

Ha gondolod, küldöm a centis vidit.

2023. jan. 22. 10:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!