Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasság számít egy kapcsolatban? Összejönnétek pont veletek egymagasságúval ha előtte csak a nagyon magas pasik jöttek be?
Eddig mindig nálam sokkal magasabb barátaim/randipartnereim voltak, úgy +15-20 centi. Most randizom egy pont velem egymagasággúval, nagyon szimptaikus fiú, csak tartok tőle tudat alatt ezért lebeszélem magam róla, mert mindig is a magas pasik jöttek be. 165cm
Tudom hogy ezek csak külsőségek, de nem tudom.
Én nem jönnék össze. 159 centi vagyok. Szeretek 5 centis magassarkúban lenni, de van egy-kettő, ami 10 centi körüli. Szóval tőlem minimum 10 centivel legyen magasabb a pasi.
Párom 172 centi és teljesen rendben van ez a magasság.
Olyan szánalmasak ezek a lepontozások.
Nem tudom, hogy mi volt benne, amit ennyire le kellett húzni.
Ja, nekem vannak igényeim, ó bocsánat, ja és nem egy 180+-os férfi a párom, úgy hogy nem értem, hogy egyes fiúcskákat miért zavarta ennyire a véleményem.
1-es válaszoló voltam
Ha tetszik, bírod, vonzónak találod, akkor nyugodtan vágj bele.
Nekem is alapból a magasabbak tetszenek, de ismertem két 170 cm körüli srácot is, akik jóképűek, izmosak, rendesek voltak - bármikor összejöttem volna velük.
Ezt szeretem a gyakoriban :D Alacsony férfi feltesz egy kérdést. Válaszok: ne aggódj, nem számít a magasság (mekkora kamu :D), alacsony nőknél próbálkozz, stb.
Nő feltesz egy kérdést. Válaszok: igen, nekem is a magasság a legfontosabb, minimum egy fejjel legyen magasabb, stb.
#9 Igen.
Te meg direkt nem érted, amire célzok ezzel? Akkor kvittek vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!