Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magasság számít egy kapcsolatban? Összejönnétek pont veletek egymagasságúval ha előtte csak a nagyon magas pasik jöttek be?
Eddig mindig nálam sokkal magasabb barátaim/randipartnereim voltak, úgy +15-20 centi. Most randizom egy pont velem egymagasággúval, nagyon szimptaikus fiú, csak tartok tőle tudat alatt ezért lebeszélem magam róla, mert mindig is a magas pasik jöttek be. 165cm
Tudom hogy ezek csak külsőségek, de nem tudom.
"Mintha legalábbis a párválasztás nem két ember akaratán múlna."
Szinte sose két emberen múlik.
A megtartás az ami kétszemélyes játék
21-es, ezt kifejtenéd?
Komolyan érdekel, nem kötekedés. Szerinted a párválasztás mégis hogy múlhat egy emberen? Hogy nem kell hozzá a másik beleegyezése, szimpátiája? Na persze itt most egy normális kapcsolatra gondolok, nem olyanra, ahol az egyik veri a másikat meg elrendezett házasság és hasonlók.
22. Szerintem a 21-es arra gondol, hogy több mint 2 emberen múlik.
Mert nagyon sokan az alapján választanak párt, hogy vajon a társadalom is mit fog gondolni róluk, mit fognak rá mondani a barátaik, családjuk, stb.
Én férfiként nem egy nőtől hallottam már, hogy azért is jött össze velem, mert örül hogy tud dicsekedni a családjának, barátainak velem. Tehát mások véleménye nagyon számít neki.
Egyrészt arra is gondoltam amit a 23 írt.
Másrészt pedig, mikor volt olyan hogy nem az egyik fél ment oda a másikhoz, hanem mindketten odamentem egymáshoz?
Az egyik, általában a férfi, kiszemel egy lányt és meghódítja. A lány vagy elfogadja és beleeseik, vagy "elmenekül".
Amint elfogadta már két emberes játék.
De a választást a férfi tette, a nő "csak" elfogadta, vagy beletörődött rosszabb esetben.
Fordítva hasonló a szituáció csak a nőt nem szokás visszautasítani, csak kívételes esetekben(ha van párja például).
Igen, rá lehet fogni hogy a nő is választotta a férfit, de annyira azért nem.
100 férfi, 100 nő.
Odamegy minden férfi átlagosan 10 nőhöz, átlagosan 10 férfi megy egy nőhöz.
Még a férfi 100ból választ, addig a nő egyből, majd reménykedik hogy jön még férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!