Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaha társkeresési/párkapcsolati problémád magasságodból adódóan?
Ha igen akkor milyen?
Nemet, kort, magasságot is írjatok!
Szia
én 21 vagyok (lány), 175 cm.
nekem személy szerint eddig elég sok gondot okozott a magasságom úgy összességében.Konkrétabb példa, amikor adódott egy olyan alkalom hogy nagyon megszerettük egymást egyik sráccal, viszont sokkal alacsonyabb volt nálam . Persze szeretettük egymást és azt mondtuk adjunk egy esélyt a dolognak, viszont mindenki lenézett és kinevetett miatta. Mire megszokták volna, addigra tönkre ment a kapcsolatunk. Nem érezhettem magam sose nőnek mellette. És igen, sokan mondják hogy a szerelemben nem számít a magasság, viszont amikor napi szinten jöttek a bántások, na meg olyanokat is kitaláltak hogy csak azért vagyok vele hogy kihasználjam, azért nagyon el tudta rontani.
Olyan gondjaim is akadtak ilyen téren már nem egyszer, hogy interneten ismerkedtünk/valahol random találkoztunk a sráccal, úgy amúgy nagyon egy hullámhosszon is voltunk, de alacsonyabb volt, és hát persze mondanom sem kell, hogy lőttek az egésznek.
Nem. Nem vagyok sem túl magas, sem túl alacsony.
169 cm
22l
Nem. Inkább előny volt, hogy kvázi magasnak tartanak.
170cm
23N
Nincs bajom a magasságommal, szóval nem frusztrál, de volt már több olyan lány is, aki ismerkedéskor egyszerűen beközölte, hogy túl alacsony vagyok. Szerencsére a többségnél nem volt probléma.
176 cm
28 F
180 vagyok. Nem.
De mondjuk én azt nem értem, hogy magasságnak mi köze a párkapcsolathoz?
Jó, persze a 160 alatti, vagy a 2m feletti méret még valahol/talán érthető lehet, de a többi???
Pl.: A magas legyen a férfi dumák...mintha a 190 centis őr vagy takarító olyan menő lenne a csajoknál.
Vagy amikor a magas csajok sipítoznak, hogy túl magasak, miközben a férfiak megőrülnek a magas, hosszú lábú nőkért. Mármint a FÉRFIAK, és nem a komplexusos csicskák.
ÉN nem tapasztaltam Se előnyét se hátrányát.
189 cm vagyok
35/f
És tapasztalatból mondom, hogy a magasság csak másodlagos dolog.
Ha egy 175-180 cm magas férfi jóképű akkor őt fogják választani nem pedig azt aki 189
Nem, bár cirka 10 éve már nem nem pasizok, akkor jöttem össze a férjemmel. 156 centi vagyok.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!