Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendes fiúknak/férfiaknak van esélyük valaha párkapcsolatra?
nincs sok
bár kapcsolat nélkül is jól meg lehet lenni
annyival kevesebb emberrel kell beszélni :D
A kommunikáció egy olyan szociális készség ami az ismerkedés alapját képezi, ugyanis a kapcsolódáshoz szükségszerű egy közös jelrendszer.
Ne mondd azt, hogy "csendes vagyok", mert ezzel kizárod a lehetőségét annak, hogy nyitni tanulj.Mondd azt, hogy "csendes is tudok lenni".Hatalmas a különbség.
A személyiségfejlődés során állapotok vannak, és minden állapot tud változni a megfelelő impulzusok hatására.
Fejlődésre, önmeghaladásra mindig van lehetőség.
Akkor maradsz egyedül, ha nem élsz ezzel a lehetőséggel, és nem tanulsz meg tudatosan nyitni a nők felé.
Párom ilyen. Vannak barátai de.mind elköltözött szinte ezért nem jár el, csendes, félénk, de nekem tetszett. Én hajtottam rá neten.
Azt hittem roppant kínos lessz a randi de kiderült sok közös érdeklõdési pontunk van. Nagyon õszinte, jó a humora s régimódi úriember, sose enged cipekedni, sose emelne rám hangot, ha gond van közben is tudom szeret, sokszor csak nézek ki az ablakon odabújik s kezet csókol.❤ Most 3 éve együtt, tervben az esküvõ.
Nehéz könnyû pasizni, csajozni ha nem nyílik ki az ember. Néha megéri bátornak lenni. Nem kell magadra erõltetni egy harsány maszkot de ha kilépsz a konfortzónádból s megszólítasz valakit attól még te te maradsz.
Nem kopog be senki hozzád, hogy hello szia tetszel. Ha igen akkor meg piszkos nagy mázlid van.😂
De érdemes, sokszor a csendesebb lányok, fiúk azok akikkel komolyabban tervezni is lehet. Szóval csak hajrá.
"A csendes fiúknak/férfiaknak van esélyük valaha párkapcsolatra?"
Kb. semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!