Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendes fiúknak/férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendes fiúknak/férfiaknak van esélyük valaha párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Tegyük fel nem igazán járnak társaságba mert nincsen kivel és nem egy nagy társasági emberek. Interneten szinte lehetetlen ismerkedni mert ott a külső az elsődleges. Inkább úgy jellemezném őket, hogy ülnek csendben és ritkán szólalnak meg. Senkivel nem tiszteletlenek de az ismerkedés nekik egy külön világ. Jól gondolom, hogy a lányok észre sem veszik őket? Vagy jobb ha belenyugodnak végleg, hogy sohasem lesz senkijük sem?

2018. dec. 16. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8%
Nincs rá esély.
2018. dec. 16. 22:14
 12/15 Pumukli alfahím ***** válasza:
6%
Régen én is csendes természetű voltam,ezt a nők nem szeretik.Nagy pofa,bődületes hazugságok,erre buknak a nők.
2018. dec. 16. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha mondjuk nem az a társaság lelke típus, de van egy egyéni stílusa és ki tud állni magáért vagy a szeretteiért, amikor szükséges, akkor semmi gond a részemről. Én se vagyok egy nagyon közvetlen típus.
2018. dec. 16. 23:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Van.

Én annak idején neten ismertem meg a párom. Később a feleségem lett, gyerekeink is lettek, de aztán elváltunk.

Most megint rég óta egyedül vagyok. Nem járok bulikba meg ilyenek, nem az én világom. Vannak hobbijaim amiket űzök,van baráti köröm. Mondjuk igazából nem hinném hogy a közeljövőben megismerjek valakit. De persze nem lehetetlen mint ahogy az én első példám is mutatja!

Egyébként igen jobb ha elfogadod hogy hosszútávon magányos leszel.

2018. dec. 18. 11:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha úgy néz ki mint én (remélem nem) akkor esélytelen.
2018. dec. 18. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!