Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csendes vagyok, esélyem sincs, hogy lesz valaha barátom?
Figyelt kérdés
Sok fiú mondja, hogy szereti a csendes, visszafogott lányokat, de szerintem ez csak duma, mert én nagyon nem így látom. Persze megértem, nyilván vonzóbb egy magabiztos lány, de mégis... Pedig állítólag szép vagyok, külsőre sok embernek tetszem, de mikor látják, hogy nem vagyok valami beszédes, alábbhagy a lelkesedés. 18/L2014. márc. 26. 16:47
1/8 anonim válasza:
Pedig nekem is bejönnek a csendes lányok, nincs azzal semmi baj csak közös hangot kell vele találni.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a visszafogottság nem feltétlen egyenlő a csendességgel. Legalábbis én szeretem a visszafogott lányokat, de olyan értelemben, hogy nem buliznak/isznak/ismerkednek orrba-szájba akárkivel. Ettől még lehet izgalmas, sőt akkor is, ha alapvetően csendes.
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
Írhatsz nyugodtam és meglátjuk, hogy mi lesz. :)
4/8 anonim válasza:
Lehet hogy akik neked mondták, az csak duma volt. De nekem pl a visszafogottabb lányok jönnek be.
Most is megtetszett egy, csak hát kezdeményeznem kéne.
5/8 anonim válasza:
Próbálkozhatok, hátha egyszer megnyílsz előttem?!
(Hasfelmetsző Jack voltam)
Ui: viszont tényleg a hozzád hasonló lányokkal szimpatizálok. :)
6/8 anonim válasza:
A szófosó embereket nem igazán szeretik. Azokkal légy bő beszédűbb, akikkel szimpatizálsz, avagy tetszenek neked. :)
7/8 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon emberfüggő. Egy magabiztos lány sok pasit elriaszt. Én például szeretem a visszafogott lányokat. Ha megfelelő a harmónia akkor megnyílnak ők is. :)
8/8 anonim válasza:
ez nem feltétlen van így.én sem beszélek sokat,sőt néha túl keveset is,mégis volt már barátom,és tudtunk is beszélgetni!Ha nem is azonnal de idővel kialakult!Sokat változtat az is ha egy nagyobb társaságba elmész sokszor és rendszeresen és ott nevettetnek,beszélnek veled,ez is sokat segít,tapasztalatból tudom.én is azóta beszélek jóval többet és önbizalmam is javul de csak normális keretek közt persze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!