Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz így valaha is fiúm, hogy csendes típus vagyok?
Figyelt kérdés
16 leszek még nem volt barátom. Ez engem nem zavar. De nem tudom, hogy lesz, hogy zárkózott, csendes típus vagyok :/ Barátaim annyira nincsenek, amit én nem bánok, elég nekem egy nagyon jó barátnő is :D2009. szept. 22. 19:16
1/15 anonim válasza:
Persze hogy lesz, majd a fiúk kezdeményeznek.
2/15 anonim válasza:
Jah, csaj vagy szal ha egyébként jól nézel ki tuti akadnak majd udvarlók
3/15 anonim válasza:
Bárcsak találnék egy ilyen lányt én is. Már belefáradtam a sok pár hetes kapcsolatba. De lehet hogy csak én keresgélek rossz helyen. :S Biztos hogy meg fogod találni akit keresel nyugi. :)
4/15 A kérdező kommentje:
Hát azt mondják elmehetnék modellnek, szóval nem lehetek bányarém, bár én nem találom magam olyan szépnek, de legalább így nem szállok el magamtól. :D
2009. szept. 22. 19:24
5/15 anonim válasza:
Hát ha gondolod nincs kedves imerkedni?
6/15 anonim válasza:
lesz fiúd ajajjj :D én is ilyen voltam kb 3-4 éve azóta csak ugy jönnek meg jönnek csak h nekem nem kell egy se mert boldog vok a mostani barátommal :)
7/15 anonim válasza:
Johet egy email ha gondolod :) ott tudok mesélni.
17/f
8/15 anonim válasza:
19 27 wok
188cm magas 80kg zöld-kék szem, barna haj:D
9/15 anonim válasza:
a "wok" az az amiben olyan finom kajákat lehet csinálni, ugye?
10/15 anonim válasza:
19:31-es vagyok
És segíteni is ha gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!