Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz így valaha is fiúm, hogy csendes típus vagyok?
Figyelt kérdés
16 leszek még nem volt barátom. Ez engem nem zavar. De nem tudom, hogy lesz, hogy zárkózott, csendes típus vagyok :/ Barátaim annyira nincsenek, amit én nem bánok, elég nekem egy nagyon jó barátnő is :D2009. szept. 22. 19:16
11/15 anonim válasza:
19 31 igen!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
12/15 anonim válasza:
jajj bocs 19 36 nak ment én vok a 19 31
Nah , kérdező ha gondolod írj, hátha összejön:D
16f
13/15 anonim válasza:
Persze, jómagam is hasonlót keresek. De nehéz megtalálni. 21/F Kicsit hasonlóan zárkózott vagyok magam is lehet ezért. :)
14/15 anonim válasza:
Én is egy csendes típus vagyok, ahogy te is :) Nem baj az.
17f
15/15 anonim válasza:
Ha akarsz ismerkedni, írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!