Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódó, csendes, magányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, csendes, magányos típus vagyok. Családban mondják, hogy változzak meg, de én nem szeretnék. Én azt mondom:így kell elfogadni és kész. Megkéne változnom? Sokan vannak így? Kinek jön be az ilyen típus?

Figyelt kérdés

Szeretek egyedül lenni.Nem beszélek sokat senkivel még családon belül se. Barátkozni se szeretek.Én jól érzem magam így.Késséget se érzek arra,hogy barátaim legyenek.

Tökéletesen elvagyok egyedül.

F/20

2009. júl. 26. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
ez nem egészséges élet valljuk be,ezt Te is tudod.az ember közösségi lény,nem hiszem el hogy Te nem vágysz arra hogy mással megbeszéld az érzéseidet,esetleg párt találj magadnak. fogalmad sincs,mit hagysz ki az életből,mellesleg így ku.rvára nem fogsz boldogulni az életben,mert ezek szerint nulla az emberismereted. A szüleid jót akarnak,mint ahogy én is.Az utolsó kérdésed pedig az egész sztoridnak a rácáfolása,ugyanis nem kérdeznéd kinek jön ez be,ha nem lennél más véleményére kíváncsi.szóval a kérdéseidre válaszolva:igen;nem sokan;hozzád hasonlóknak biztos bejönnél,illetve nem tudom,mert ők sem akarnak senkit,normális ember pedig nem vágyik ilyen társaságra.18/L
2009. júl. 26. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

itt a kulcsszó:

"Tökéletesen elvagyok egyedül. "

ha ez igaz, akkor már nem is számít semmi.

2009. júl. 26. 18:19
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

Én is ilyen vagyok F/20. Persze van néhány barátom, de velük ritkán találkozom, és akkor sem bulizni megyünk az éjszakába. És emiatt úgy éreztem sosem lesz majd barátnőm és mindenről csak lemaradok...de most úgy tűnik változik ez, összejöttem egy lánnyal. De ehhez ki kellett mozdulnom, egy táborba elmentem, ahol kénytelen voltam emberek közé menni. De nagyon megérte, mert sokat tanultam önmagamról, az életről, emberekről. Vmi hasonlót ajánlanék Neked is.

Persze erre én is azt reagálnám, hogy nem, hagyjanak ezekkel, nem akarok változni. Bár nem hiszem, hogy én is nagyon megváltoztam volna, inkább csak kicsit szélesebb lett a látóköröm és nyíltabb lettem.

De ha esetleg úgy gondolod, hogy Te teljesen jól el vagy egyedül, még barátnő sem kellene, akkor ez is teljesen oké szerintem. Bár gondolom azért ez hiányzik, biztos te is elég érzékeny ember vagy.

2009. júl. 26. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

nem tudod, hogy mit hagysz ki az életedből!!

és ha így folytatod akkor sose fogod megtudni.. csak egyetlen egyszer kellene belekóstolnod az éjszakába és onnantól kezdve vágyni fogsz utána, főleg ennyi idősen..

tudom, hogy miről beszélek... két éve én is pontosan így voltam ezzel, mindig csak otthon akartam ülni, nem voltam kíváncsi senkire és semmire..

aztán a legjobb barátnőm rávett, hogy ünnepeljük meg normálisan a 15. születésnapomat.. elmentünk bulizni és hihetetlenül jól éreztem magam (persze némi pia után, hogy oldódjon a hangulatom)

2 évvel ez az eset után már szinte én vagyok a bulik középpontjába :) és nagyon jó érzés tudni azt, hogy mások észrevesznek, tudják, hogy ott vagyok...

azt tanácsolom neked, hogy egyszer próbáld ki! legalább csak azért, hogy tudd, hogy mi marad ki az életedből!

nem veszítesz semmit ;)

kérdéseidre a válaszok:

igen, jól járnál vele!

nem, nincsenek sokan

hát.. nem sok lánynak mivel ha nem vagy emberek közt ezért egy lány társaságában sokkal gátlásosabb leszel.. nem tudod majd vinni a beszélgetést és ha a lánynak kell átvennie ezt a szerepet akkor az már régen rossz :/

tanulj meg kommunikálni az emberekkel

üdv

17/L

2009. júl. 26. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:

én is ugyanilyen vagyok, esetleg nem vagy bak?:)

sokkal szívesebben vagyok egyedül, és leginkább csak magamban bízok. én sem szoktam barátkozni, de azért van 1-2 de nekem bőven elég. ha te így érzed jól magad, akkor senki nem tud semmit tenni;)

2009. júl. 26. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Hát én sem szeretek bulizni,pedig volt,hogy a barátnőim elrángattak,de nem éreztem soha jól magam,és én is tök jól érzem magam,ha egyedül vagyok,de azért nekem vannak barátaim és jól érzem magam velük is.Én nem is szeretem a nagyon bulizós pasikat .Szóval nálam bejönnél.

18L

2009. júl. 26. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Ugyanez vagyok, amit te leírtál, csak leányba! :D:D

16L.

2009. júl. 27. 02:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Talán barátnő hiány.De én csak ilyen típusúval szeretnék lenni mint én.
2009. júl. 27. 10:29
 9/11 anonim válasza:
61%

egyáltalán nem baj hogy ilyen vagy.Sokszor én is így érzek,kívülállónak érzem magam.Sokszor el akarnak rángatni bulizni,de úgy érzem,nincs szükségem ilyen társaságra.Lassan már úgy érzem,hogy egyedül maradtam ezzel az érzéssel.

17/l

2009. dec. 20. 19:21
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Hasonlóan magányos típus vagyok. Nagyobb társaság, bulizás nem hiányzik. De most már egy társ egyre jobban kellene. 18/L
2010. márc. 11. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!