Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódó, csendes, magányo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó, csendes, magányos típus vagyok. Családban mondják, hogy változzak meg, de én nem szeretnék. Én azt mondom:így kell elfogadni és kész. Megkéne változnom? Sokan vannak így? Kinek jön be az ilyen típus?

Figyelt kérdés

Szeretek egyedül lenni.Nem beszélek sokat senkivel még családon belül se. Barátkozni se szeretek.Én jól érzem magam így.Késséget se érzek arra,hogy barátaim legyenek.

Tökéletesen elvagyok egyedül.

F/20

2009. júl. 26. 18:10
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ha te jól érzed úgy magad akkor nem kell megváltoznod csak azért mert ez másoknak nem tetszik.Ha megváltozol az azért legyen mert te meg akartál változni.Ne azért mert valaki meg akarja neked mondani hogy hogyan élj.Sokszor az élet jobb egyedül. F/20
2016. jan. 29. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!