Csendes, visszahúzódó lány vagyok. Megkéne változnom?
Én is extrém visszahúzódó vagyok és nekem is csak 2 olyan igazi barátom van, de ez így pont megfelel.:)
Ha így jól érzed magad, akkor nem kell változtatnod. Főleg, hogy amilyen vagy, olyan embereket vonzol magadhoz. Az meg ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak rólad, pláne ha nem is ismernek! :) 17/L
Ne változz meg, nincs ezzel semmi baj. Pláne úgy, hogy vannak barátaid is, akik ismernek tudják milyen vagy. Hidd el nincs szükséged "120 felszínes ismeretség"-re.
Én is ilyen vagyok, csak a cumi, hogy barátaim sincsenek... Szóval elég jó helyzetben vagy.
19/F
"Azt utálom csak, hogy amiért ennyire csendes vagyok sokan azt hiszik, hogy unalmas ember vagyok"
Ja. Csak akik ezt hiszik, azok primkó emberek, akikkel pont nem lenne értelme barátkoznod.
Egyébként sok fiú szereti a csendes lányokat, mert megbízhatónak tűnnek.
Változni semmilyen esetben ne változz meg. Keress magadhoz illő barátokat.
Én fiú vagyok és nem jönnek be a csendes csajok. Az olyanokat szeretem akik csárrognak egész nap. Azokon látszik, hogy mikor milyen a kedvük. Ha egy csendes lányra ránézek mindig azt hiszem, hogy szomorú valamiért.
"Azt utálom csak, hogy amiért ennyire csendes vagyok sokan azt hiszik, hogy unalmas ember vagyok és nem lehet velem semmiről beszélni."
Hát lehet, hogy lehet beszélni sok mindenről de humoros dolgokról is? Meg tudsz nevettetni valakit. Ha jó a humorérzéked akkor nem értem, hogy miért néznek rád furcsán az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!