Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félénk, visszahúzódó lányból...

Félénk, visszahúzódó lányból magabiztos lány. Átestél már ilyen változáson és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2010. júl. 24. 14:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
ezt nekem is jó lenne tudnom:):S
2010. júl. 24. 15:00
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Láttam pár lányt félénkből magabiztossá válni. De sajnos azt is láttam, hogy ennek a folyamatnak nem mindig van vége. A régen félénk lányokból elég sokan lettek könnyűvérűek. Nem mondom, hogy qrvák, de nem egészséges már, amit csinálnak.

Szóval biztos lehetséges, de ne túlozzátok el!

2010. júl. 24. 15:03
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
LEgyantáztattam a bajszom és a fenekem.
2010. júl. 24. 15:08
 4/14 A kérdező kommentje:
utolsó te lány vagy?:D
2010. júl. 25. 21:02
 5/14 anonim válasza:
100%

Velem ez történt.

Régen rettentően visszahúzódó voltam. Nem szerettem új embereket megismerni. Ugyan voltak barátaim, de őket is csak "követtem".

Aztán egy nap az arcomba vágták, hogy nem akarnak velem barátkozni és kiderült, hogy rengeteg programból kihagytak. Teljesen egyedül éreztem magam.

Körübelül két hétig teljesen padlón voltam. Hazaértem a suliból és sírtam.

Aztán történt valami, megismertem egy lányt. Ő lett a legjobb barátnőm és mellette kinyíltam. Egyre inkább fel mertem vállalni önmagam és egyre több barátot szereztem, a fiúk is észrevettek.

Pedig nem történt változás a külsőmmel, csak azt sugároztam a belsőmből, hogy "igen, itt vagyok.. magabiztos vagyok és szívesen beszélgetek veled"

2010. júl. 28. 13:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon visszahúzódó lény vagyok. De mostanában egy kicsit kezdett megnőni az önbizalmam. Most nyáron volt 1-2 fiú akiknek bejöttem. És arra gondoltam, ha annyira csúnya csaj lennék akk miért jöttem volna be nekik. Nem mondom azt h magabiztos lány lettem, de tudom h jó úton járok afelé h az legyek. És ezt nem csak külsőleg való változással lehet elérni. Elég az ha észreveszed a jó dolgokat körülötted, és közel engedsz másokat magadhoz.
2010. júl. 30. 18:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok de átestem ilyenen. Ez segített:

[link]

2010. júl. 31. 04:11
 8/14 Dodesz.. ***** válasza:
100%

Én hihetetlenűl félénk voltam, de már képes vok a fiúk után szólni az utcán..XD Tisztára megváltoztam, és fogalmam sincs hogyan..Talán mert sok fiú barátom lett? Mármint haver..:)

15/L

2010. júl. 31. 10:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,még írjatok:D
2010. júl. 31. 11:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
én is átestem ilyenen. velem az volt, hogy általános suliban túl sok volt a nagyképű lány, és azokat, akik egy kicsit is eltértek tőlük, kiközösítették. én leginkább abban vtam más, hogy nem mentem a divat után, és nekem nem is volt annyi barátom mint nekik, már hha azt a sok embert akikkel 2 percet beszélnek, azok lettek, volna.. én ezel nem is törödtem, csak ahogy ök viselkedtek velem.. nagyon vártam már, hogy végre bekerüljek a gimibe. aztán mikor így lett, az ottani közösség miatt tudtam megváltozni, nyitott lettem, lett sok új barátom, magabiztosabb lettem, mintha egy másik lány köszönne vissza a tükörből. most sem vagyok divatmániás de legalább szeretem magam ig ahogy vagyok. elfogadtam magam, sokkal boldogabb lettem. persze, ezt a változást bármikor megejthettem volna, de a közösség miatt nem tettem. úgyis tudtam, lesz sokkal jobb is. és úgylett! szerintem mindenkinek kellene valami motiváció, amiért meg kell változnia. nekem az új emberek voltak azok =) 16/L
2010. júl. 31. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!