Félénk, visszahúzódó lányból magabiztos lány. Átestél már ilyen változáson és ha igen hogyan?
Láttam pár lányt félénkből magabiztossá válni. De sajnos azt is láttam, hogy ennek a folyamatnak nem mindig van vége. A régen félénk lányokból elég sokan lettek könnyűvérűek. Nem mondom, hogy qrvák, de nem egészséges már, amit csinálnak.
Szóval biztos lehetséges, de ne túlozzátok el!
Velem ez történt.
Régen rettentően visszahúzódó voltam. Nem szerettem új embereket megismerni. Ugyan voltak barátaim, de őket is csak "követtem".
Aztán egy nap az arcomba vágták, hogy nem akarnak velem barátkozni és kiderült, hogy rengeteg programból kihagytak. Teljesen egyedül éreztem magam.
Körübelül két hétig teljesen padlón voltam. Hazaértem a suliból és sírtam.
Aztán történt valami, megismertem egy lányt. Ő lett a legjobb barátnőm és mellette kinyíltam. Egyre inkább fel mertem vállalni önmagam és egyre több barátot szereztem, a fiúk is észrevettek.
Pedig nem történt változás a külsőmmel, csak azt sugároztam a belsőmből, hogy "igen, itt vagyok.. magabiztos vagyok és szívesen beszélgetek veled"
Én hihetetlenűl félénk voltam, de már képes vok a fiúk után szólni az utcán..XD Tisztára megváltoztam, és fogalmam sincs hogyan..Talán mert sok fiú barátom lett? Mármint haver..:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!