Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Félénk, visszahúzódó lányból...

Félénk, visszahúzódó lányból magabiztos lány. Átestél már ilyen változáson és ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

2010. júl. 24. 14:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Huh, tele van ugyanilyen kérdésekkel az oldal...:S

Miért baj, ha valaki félénk? Minden fiúnak más lány tetszik, ezért még kár lenne ezen változtatni. Más dolog, ha téged zavar. Ha valaki önbizalmat szeretne szerezni, annak sok lehetősége van erre. Például meg kell keresni azokat a dolgokat, amikben jó vagy, amikkel a tested előnyösebbé teheted (kozmetikus, úszás, sport, konditerem, dietetikus, fodrász-ami esetleg szükséges időnként). Mindenkinek van ilyen. Ha sikerélményeid lesznek, akkor feltehetően az önbizalmad is rendbe jön és magabiztos leszel. A legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben és szeresd magad, ott legbelül. Van egy kérdés, miért azokra a nőkre buknak a srácok, akiknek van egy friss kapcsolatuk? A válasz nem túl bonyolult. Mert szerelmes a nő. Sugárzik, vidám, jól érzi magát a bőrében. Teljesen mindegy, hogy itt egy gyönyörű vagy átlagos nőről van szó. Ha valaki jól érzi magát a világban férfi nélkül is, megtalálja önmagát, akkor jó úton halad. De ha te kételkedsz magadban és nem szereted a tested, a viselkedésed, akkor más sem fogja észrevenni és nem leszel magabiztos. Nem baj, ha egy nőben szerintem van félénkség. Nem mindenkinek tetszik az ha egy nő magabiztos és könnyű átbillenni a másik oldalra, ami már a beképzeltséggel határos. Ez az én női látásmódom, de bármikor szívesen meghallgatom, ha valaki mást gondol...

2010. júl. 31. 16:35
 12/14 anonim válasza:
100%

Na én meg félénk fiú voltam. Bezzeg mikor már gyűrűs menyasszonyom lett, -pláne feleségem,- sokkal könnyedébben, felszabadultabban, őszintébben tudtam megismerkedni, beszélgetni akár még olyan csajjal is, akitől régebben remegő lábakkal estem volna össze...

De tényleg! És én egy hűséges tipusú, komoly ember szerettem volna lenni!

Hát nem szemét az élet?

Még komolyabbra fordítva a szót:

Higgy abban, hogy Te jó ember vagy és jó lesz hozzád az élet is.

És makacsul csak arra gondolj, amit szeretnél! Csak jót akarj vele mindenkinek és sikerül, kapsz hozzá társakat.

Ja, és még egy fontos:

Az, hogy Te most még félénk, visszahúzódó és biztosan érzékeny lány vagy nem ok arra, hogy belemenj minden adódó kapcsolatba, akár való neked, akár nem, kizárólag a magabiztosságért...

Persze létezik olyan is, hogy Te leszel erősebb hatással egy nálad "hangosabbra", de ez már ritka.

És végül: egész jó állapot a "félénkség"! Megóv rengeteg hülyeségtől és lehet, hogy még huszonévesen is maradnak értékeid!

Mindenesetre ha akarsz valamit az élettől azt ki kell mondanod az aktuális pillanatban nyíltan. Addig meg lehetsz visszahúzódó nyugodtan! Én így is szeretlek!

2010. aug. 1. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
En pontosan ilyen voltam, sot emelle meg depresszios is... Kiskoromban azert voltam visszahuzodo mert ugy elvoltam magamban, almodoztam. Suliban azert, mert allandoan csufoltak, megalaztak, csupan irigysegbol vagy unalombol. Azt gondoltam magamrol, hogy egy senki vagyok, nem szeret senki, es meg akartam halni... Aztan uj suliba kerultem. Egy evig meg nehezen ment a beilleszkedes, meg az emberekkel valo kommunikacio, de a nyari osztalykirandulason mar jol elvoltam. Es most magamhoz kepest rengeteg baratot szereztem. :) Annyit tettem csak hogy ilyeneket olvasgattam, hogy kinek hogy sikerult, meg hallgattam anyam tanacsara... ami csak annyi volt, hogy tobbet mosolyogj. De tenyleg bevalt. oO Egyre jobban ereztem magam, jobb lett a kozerzetem, igy magambol is a pozitivat sugaroztam, igy tobb ember talalt szimpatikusnak, en pedig orultem nekik. :)
2012. febr. 2. 02:12
 14/14 anonim válasza:
én egy pasi hatására nyíiltam meg letem nagyszájú akibe szerelems voltam...:)
2013. márc. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!