Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják, hogy jól nézek ki de annyira csendes típus vagyok az elején, mit tehetnék?
Két napja is volt egy randim és külsőre bejöttem a csajnak de be is szólt, hogy mindig ilyen csendes vagyok? Később már azért feloldódok és többet beszélek de az első randi után esélyt sem kapok hogy bizonyítsak.
17/F
Miért?
Szorongsz a randi alatt??
Nem érzed magad jól??
nincs valami témád?? Mi a baj?
Apukád nem tud egy jó témát?
Vagy haverjaiddal miről szoktál beszélni?
Apám nincs, rossz úgy felnőni, hogy nincs aki ellásson ilyen tanácsokkal. :\
De nem az a baj, hogy zavarban vagyok a randin, mert nem, hanem kérdeznék én csak az alap kérdéseken kívül(milyen zenét szeretsz, stb...) nem jut más eszembe.
De ha a lány kérdezget vagy vet fel témát akkor persze tudunk beszélgetni de a lányok is olyanok, hogy ha látják, hogy a pasi magától nem beszél akkor nem próbálnak meg kérdezgetni.
megkerdezheted,h van e testvere,milyen viszonyban vannak...stb..
esetleg sulirol,vagy h milyen allast szeretne? miylen helyre szeretne majd eljutni mindenkepp egy nyaralasra? suliban a tanarokrol,vagy ilyen csintevesekrol meselhetsz...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!