Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha én csendes tipus vagyok és mikor bnömmel sétálunk nemsokat beszélünk?
Szerintem baj. Attól még, hogy csendes típus vagy beszélgetni még lehet. Pláne a barátnőddel. Ezen szerintem próbáljatok meg változtatni, csacsogjatok mindenről ami csak eszetekbe jut, beszéljétek meg a dolgokat, még azokat is, amikről úgy gondoljátok nem érdekli a másikat(ami nincs igy, hisz barátok vagytok) Hiszen a beszélgetés nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy mély kapcsolatot lehessen kialakítani.
Beszélgetésre fel! :)
Megpróbálhatnál többet is beszélni.Eleinte én is így voltam a pasimmal amikor először beszélgettünk meg telefonba is alig tudott mondani egy-két szót belőlem meg jött a szófosás.De később már többet beszélt.Mostanában annyit beszél hogy én már szóhoz se tudok jutni amikor mondani akarok valamit ő megint egyből elkezdi és mondja mondja tovább.
Ha még csak most kezdtétek el a kapcsolatotokat akkor nem baj később majd te is nagy dumás leszel de ma már jó pár hónapja eggyütt vagytok akkor tényleg tenned is kéne valamit mert ez akár a kapcsolatodra is mehet mert a barátnőd akkor meg is unja hogy semmit nem szólsz hozzá.
Egy het az meg PAR NAP :P de na tegyuk fel h nem ezen van a lenyeg.
Megnyugtatlak, ha sok ideig egyutt maradtok ez megfog valtozni!!!! (tapasztalatbol mondom, mi is igy kezdtuk a parommal) most meg egesz nap mondunk, vigyorgunk, veszekedunk:P be nem all a szank. sok sikert UDV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!