Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nálatok számít egy nő magassága az ismerkedésnél?
Én mostanában jöttem rá, az instát böngészve, hogy egyes nőknek hiába van jó alakja, nekem ezek a nagyon alacsony kb. 150 centis nők nem jönnek be.
Sőt. Aki ihlette ezt a gondolatot, azt kifejezetten bizarrnak találom, hogy ilyen fullra kidolgozott test, szilikon mell, de kb. 147-150 centi. Azt gondolom, hogy a kidolgozott test akkor mutat jól, ha van hozzá megfelelő magasság, egyébként nem szép.
Legutóbbi exeim 170 centisek voltak (én 173 cm vagyok), de volt, aki kicsit magasabb volt, mint én (kb. 175 cm).
Azt gondolom, hogy ideális magasság egy nőnél nálam kb. 165 cm lenne.
Ti hogy vagytok ezzel?

A 2-es vagyok, és nem pasi. Nagyon kevés 147-150 közötti fiatal nő van Mo-n. Nagyítóval kell keresni. Szinte nem létező. Az alacsony (kifejlődött) lányok és a nők minimum 155 centisek. A már nem élő 1929-ben született apai nagymamám volt pici, nem tudom pontosan, de aprócska volt, ötödikben hagytam el és 28 éves voltam amikor meghalt, talán kevesebb volt mint 155, de nem 147-150.
Az átlag ma 163 cm. Ne kamuzz 147 centis magyar felnőtt nőkről mert kb nem léteznek.

Nálam ne legyen magasabb, ennyi.
Én 180.

#18 ha szilikon melle van, akkor nem a melle szép, hanem az orvosa volt profi. Ennyi.
Ne hozd már fel a műmelleket érvként...

Ja bocs, a fekete pasis kép ez:

Ízlések és pofonok. Mindenki tetszik valakinek.
Én magas nő vagyok, 175 cm, és a férjem pl. állítja, hogy neki sem tetszenek az alacsony nők, mert ő a hosszú combokat szereti. Szóval szerencsénk van egymással.
Viszont van olyan férfi ismerősöm, aki azt mondta, hogy a pici, törékeny nőket szereti.
Azért sok férfi szereti az ilyesmit, mert bennük van az ösztön, hogy védelmezni, óvni kell a nőt. Azért egy bizonyos magasság felett nehéz egy oltalmazásra vágyó virágszálnak látszani.

A kérdésben pont arról értekezek, hogy az ilyen nők nekem NEM jönnek be.
De akinek bejönnek, azok sem pedofilok, mert a csajszi felnőtt nő, és az alakja, arca is nőies, csak a magasságában maradt le az átlagtól.
Másrészt, hogy jössz te ahhoz, hogy egy nőtársadat undorítónak nevezd, talán egy 147 cm-es felnőtt nőnek cölibátusba kellene vonulnia, és pedofíliával megyanúsítani az udvarlóit?
Eszednél vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!