Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban először hol szoktál randizni?

Kedves cicuka, nem, nem történt ilyen, csak én a valóságban élek ahol amit írtam egy objektív tény.

nekem amúgy ez olyan fura hogy "nálam vagy nálad". Hogyan lehet ennyire vakon megbízni valakiben?
Lehet felveszi az aktust és megfenyeget a videóval. Sok ilyet olcasni facebookos csoportokban. Nem rég egy barátom is így járt. 70.000et kért a pitsa vagy kiteszi a videót róla mindenhova, elküldi a munkahelyére, facebookos ismerőseinek elküldi.
Miért olyan smucigok az ilyen szex kapcsolatot keresők, hogy egy szoba bérlésre is sajnálják a pénzt?
Sokkal biztonságosabb lenne...
Miért kéne szobát bérelni ha egyedül él a nő?
Én nem vagyok bizalmatlan. Nekem az természetes, hogy akivel randizok abban megbízok, hogy nem pszichopata.
Ennyire nem kell bexarni, nem fogják felvenni videóra. És egyébként azt meg lehet látni egy szobában, hogy el van-e rejtve kamera mondjuk a könyves polcon
Inkább egy prostinál félnék az ilyentől. Állítólag történt már ilyen. Amikor a nő felvette a szexet videóra és megzsarolta a vendéget, fizessen vagy kiteszi a netre. Ugyanez másik esetben, amikor a prosti barátnője benyított a szobába telefonnal a kezében és videót készített. Szintén zsarolva.

"És ha nem mehetek el hozzá első randin, akkor nem lesz randi."
És ha azt mondja, hogy ő akar hozzád menni?

"És ha nem mehetek el hozzá első randin, akkor nem lesz randi."
"És ha azt mondja, hogy ő akar hozzád menni?"
Hozzám nem fog jönni, mert én mama Hotelben lakom, ide nem hozok senkit.
"Előfordul, hogy meggondolom magam. Nem szeretnék kellemetlen helyzetben lenni, egy kávézóban talán nem próbál megerőszakolni sem."
Érdekes tegnap beszélgettem egy nővel a neten, aki szexkapcsolatot keres. Ő pont azt mondta nem fog kávézóba menni, mert neki az ciki. Hogy annyira látszik, hogy első randi. Inkább a lakására hívja a pasit elsőre. De ahogy mondta az még nem biztos, hogy szexelni is fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!