Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Én úgy gondolom, hogy szépen haladunk előre. Az anyám és nővérem, kollégáim (60-40 közt) még abba nevelődtek bele, hogy játszani kell a kistündért, mindenben kiszolgálni a férjeket, főzni, bevásárolni, gondozni a gyerekeket és ha Béla besegít, akkor micsoda főnyeremény. Az én korosztályom az ő dolgaikból tanulva a nők igen magas száma beint ennek és vagy egyedül marad, vagy elvárja a házimunkát, egyre többször a gyerek körüli teendőket is a férfitől és a fiát is erre neveli. De tény, hogy a legtöbb pasi csak nyüglődve teszi meg, miközben sajnálja, sajnáltatja magát és szabotálja az egészet. De valamit már csinál. Aki viszont most gyerek, már belenő abba, hogy tenni kell, kevés a cuki pofi, meg, hogy olykor elvisz autóval valamerre. És ez a tendencia fog erősödni. A lányok már most sokkal több mindent megoldanak egyedül (sok esetben vagy mert eleve egyedül maradtak a gyerekkel, vagy felkészülnek rá és erre nevelik a lányaikat is) és a fiúk is felveszik a ritmust.
Én azt remélem, hogy a jelenlegi bizonytalan/semmilyen egyensúlyi állapot szépen beáll majd. A fiúknak is alap lesz, hogy figyelnek a külsejükre, megoldják (megosztják) a házimunkát, bevásárlást, valódi kapcsolatuk lesz a gyerekükkel és mindkét fél teljes ember lehet a kapcsolatba.
Az incik és a sok feltűnően szenvedő egyed, akinek fáj mosogatni, ugyanúgy a jelen áldozatai, mint azok a nők, akik a valódi egyenlő munkamegosztás, a kapcsolaton belüli (is) jogok hívei. Mert ez egy átmeneti állapot, amiben a nő már nem játszik ingyen munkást a semmiért a férfi meg még siratja a korábbi kényelmet, amiből neki már nem jutott.
És persze van, akik egymásra találnak és boldogok együtt. A mostani se egy teljes disztópia, csak lesz ez ennél majd sokkal jobb is.
Nagyobb részét nem ő találta ki.
Az apácák adómentessége speciel jó ötlet szerintem.
Tudomásom szerint egy apáca tisztség betöltéséhez rengeteg tanulásra és vizsgára van szükség, na meg ugye az olyan apróságok, mint a cölibátus, sem elhanyagolhatóak.
A nők nagy része nem állna apácának, max a feminácik nagy része, de rájuk amúgy sem jellemző sem az intelligencia, sem az önmegtartóztatás képessége, szóval nem lenne hosszú életű az apáca pályafutásuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!