Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Elismered, hogy igazam van (valóban különbség van téve férfi és nő között), majd megmagyarázod, hogy fogalmam sincs a jogról. 🤣🤣🤣 Vicces egy bohóc vagy te. Mellesleg az hogy mi a racionális és mi nem az, egy abszolút szubjektív dolog, semmiképp sem jogi kategória, következésképp, amit te itt próbáltál konyhanyelven megfogalmazni, annak semmi értelme nincsen. Majd legközelebb hátha jobban sikerül. Egyébként veled ellentétben rendelkezem jogi ismeretekkel, több ilyen tárgyam is volt az egyetemen, és én magam is érdeklődtem/érdeklődöm a téma iránt, tehát sok mindennek utána olvastam.
Ne a lózungokat puffogtasd. Emlékezni szoktam, hogy mik hangzanak el, és szinte az összes kommentre reagálok. Talán egyszer emlékeztem rosszul egy dologra, de hát én sem vagyok tökéletes. Ha tudsz mutatni egyetlen kommentet is, ami a taglalt dolgot (sokkal szigorúbb büntetés a férfiaknak a házasságon kívüli szexért), akkor megkövetem magam, addig viszont kijelenthető, hogy mindannyian, akik ma feministának mondják magukat, valójában primitívség gondolkodású, férfigyűlölő feminácik vagytok.
Nem velem beszéltél a jogról, de nekem is volt jogi tárgyam egyetemen, nem jelent semmit. Amíg joggal kapcsolatos munkám volt, többet foglalkoztam joggal. Szerintem egy picit több bűnügyi akta volt a kezemben, mint a tiédben.
Amit a feminizmusról és a férfigyűlöletről hablatyolsz, még mindig egy büdös nagy hazugság. Nektek az a gyűlölet, hogy a nők saját döntésük alapján nem hajlandóak olyannal szexelni, aki számukra nem szimpatikus. Ha annyira jogban jártas vagy, hogy is van az, hogy a férfi eldöntheti, hogy ki az, aki neki tetszik és akit akar, a nőnek meg ehhez nincsen joga, mert akkor férfigyűlölő? Miért akarod a nőknek megszabni, hány éves korukig találjanak párt, különben szankciók? Egy nő miért nem helyezheti a szakmai fejlődését előtérbe és akkor alapíthat családot, amikor úgy érzi, szakmailag már stabil, tehát ha kiesik pár évre gyermek miatt - akit annak szül, akinek szeretne - akkor se lesz gond?
Rákényszerítesz egy 22 éves nőt olyan házasságra, amit nem akar és 10 évig benne kell lennie. Tehát 32 lesz, mire szabadul. Lehet, hogy élete szerelmét - akit ti valamiért chadnek soroltok be, csak mert igényesebb, mint ti - mondjuk 25 évesen megtalálta volna, egy-két éven belül gyerekük is lehetett volna, de majd csak utána kereshet valakit és reménykedhet, hogy mondjuk 35+ évesen még egészséges gyereket szülhet.
Mert hidd el, sok nő fordulna abortuszhoz, ha a ráerőszakolt kvótaférje teherbe ejtené.
Itt a témában kb. senki nem feminista a ti értelmezésetekben. Senki nem beszélt tömény férfigyűlöletről, sőt sokan párkapcsolatban élnek. Mindenki csak szeretné úgy élni az életét, ahogy neki jó, anélkül, hogy erőszakos emberek ráerőltetnék magukat rájuk.
A magam részéről támogatnám, hogy az incel közösségek ugyan úgy üldözött és tiltott közösség legyen, mint egy náci, neonáci közösség, mert ti is pontosan olyan veszélyesek vagytok. Ti nem faji, hanem nemi alapon akartok másokat korlátozni, a szabadságukat és a jogaikat illetve a vagyonukat elvenni.
Senki nincs házasságra kényszerítve, senkinek nincs megtiltva, hogy a karrierjét helyezze előtérbe.
Én személy szerint a femináci és az egyéb szélsőbaloldali, szélsőliberális csoportokat üldözném és tiltanám be.
Az incel közösség is szélsőséges, szóval üldözheted.
A pénzbírság igenis ellehetetlenítene egy fiatal nőt. 22 évesen pl. lehet, hogy még egyetemre jár, mert osztatlan képzésen van, vagy mesterszakos hallgató. De a hülyeségetek szerint már büntetéseket kéne fizetnie. Végül is az orvoshiányon segít, ha kiesnek a nők - az én osztályomból is két lány ment orvosnak, egy pedig diplomás nővérnek, fiúk közül egy se - a pedagógus hiányon is segítene, hogy a javarészt női tanárikar nem kapna majd utánpótlást, mert minek.
De, ha már nácik... kérdező, ki is akar megbèlyegezni egy embercsoportot? Ki vetne rájuk ki külön adót? Ka szabályozná kikkel, hol, hányan élhetnek? Mindezt egy egységes "nagyobb jó érdekében"...
Nos, nekem erről előbb jut eszembe egy bajszos figura, mint arról, hogy a nők nem akarnak veled kefélni...
3843
Nem ismerem el, ahogyan egy normális ember sem ismeri el, hogy férgeknek lenne igazuk.
Nem szoktál emlékezni, ne hazudj. Persze, hogy nem vagy tökéletes... Sőt, inkább az ellenkezője vagy. Nem fogok majd'400 oldalon át keresgélni, azt meghagyom neked, ugyanis kettőnk közül még mindig nem én vagyok az, akinek nincsen élete.
Nem, egyáltalán nem jelenthető ki, hacsak nem akarsz hazudni...Bár mondjuk az neked nagyon jól megy...
3845
De. Mégpedig azzal, hogy ellehetetlenítenéd a karierépítést a nők számára a sok f@szságoddal.
Én meg az olyan szélsőséges gondolkozású embereket rakatnám minimum zárt osztályra, amilyen te is vagy. Ugyanis ti a feministákkal ellentétben károsak vagytok a társadalomra.
A nácikkal ellentétben én nem vagyok sem az erőszak, sem a szélsőségek híve.
Ne keverjük össze a kényszert és az ösztönzést.
Szóval elismered, hogy amit nagy pofával állítottál, azt nem tudod alátámasztani semmivel. Sajnos az a helyzet, hogy egy élettelen, szánalmas, szubhumán élőlény vagy. Mindenki jobban járna, ha most már tényleg eltolnád a biciklit máshová. Neked van itt a leginkább tenyérbe mászó stílusod, következésképpen te lehetsz a legnagyobb femináci, amitől még a kommentelő társaid is bevallottan undorodnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!