Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miutàn szétmentetek az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miutàn szétmentetek az ex pàrotokkal memnyi idő utàn kezdtetek el újra ismerkedni?

Figyelt kérdés

Honnan érezted, hogy kész vagy megint újrakezdeni? Meddig voltatok egyedül? Hogy talàlt meg újra a szerelem?

Jelenleg kilàtàstalannak érzem a helyzetem,nem tudom mikor leszek képes újra megbìzni és szeretni valakit.

33N

tegnap 16:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Volt, akivel már teljesen elhidegültünk, nem éreztem semmit már iránta amikor szakítottunk. Még azon a héten randiztam mással. Volt olyan is, akivel az egész kapcsolat nagyon megviselt, azt ki kellett heverni. Főleg bízni volt újra nehéz.
tegnap 17:01
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
2-3 hét
tegnap 17:35
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
7 év után szakítottam, már 6-7 hónapja ismertem azt, akivel azóta is együtt vagyok és családot alapítottunk. A szakítás után olyan 3 héttel jöttünk össze. A kapcsolatot már évekkel korábban lezártam magamban, csak nem tudtam kimondani
tegnap 17:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Az szép😀 akkor itt azt hiszem velem van a gond ha mindenki pár hétre rá màr a következővel van.
tegnap 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
61%

Én jelenleg szingli pasiként anno egyszerűen letudtam!

Utána sokáig nem is kerestem komoly kapcsolatra valakit,mert minek!?

Legutóbbi hosszabb után már nem is kell komoly!

Jobb egyedül lakni...

tegnap 17:42
 6/17 A kérdező kommentje:
Ezt értem én meg minden, de azért mondjuk én szeretnék szeretni és szeretnék csalàdotalapìtani.
tegnap 17:43
 7/17 anonim ***** válasza:
65%
Volt, hogy azonnal, volt hogy egy ev utan. Nagyon valtozo.
tegnap 17:44
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező Hölgy!

Igen,tökéletesen igazad van,én megértelek!

Minden attól függ,hogy Te magadba mikor tudod lezárni,végleg elengedni a dolgot...

Bár úgy ismerem a mondást,hogy "más karjaiban felejteni könnyebb"!

De ez csak egy régi szólás,vagy vers-részlet!

Te nyílván úgy cselekedj,ahogy a szíved,lelked diktálja!

5-ös szingli pasi voltam,s vagyok!

tegnap 17:54
 9/17 A kérdező kommentje:

Ettől a szingli szòtol teljesen kivagyok😅😀 elnézést. Ezt a szòt itt most tiltòlistàra tettem.👍

Kedves egyedülálló pasi, sajnos igazad van, nàlam is ez történt a kedves ex màsnàl kereste azonnal a boldogsàgot amit én màr csak tiszteletből sem tudtam volna megtenni. De hàt nem vagyunk egyformák.

tegnap 18:06
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

Legutóbbi exemnél 1 hónap volt (jegyzem meg, neki 2 nap, mire összejött valakivel...)

Az azelőttinél 7 hónap.

Az elsőnél pedig 2 hónap.

tegnap 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!