Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"3854 OK, én úgy számolok, hogy azt a 10%-ot a magánnyugdíj előtakarékosságomba is félre tudom tenni."
Nekem válaszoltál, férfi vagyok, ha kevesebb nyugdíjjárulékot kell fizessek az zene füleimnek. ;) Ugyanis sajnos a nemem miatt elég valószínű, hogy nem érem még az állami nyugdíj korhatárt...
3862
Nem tudom, a két nagyapám 78, illetve 80 évesen halt meg. Utóbbinál tudom, hogy olyan mérgező anyagokkal is dolgozott a Kádár-korszakban, amikkel te tuti nem. A drága Mamám, a felesége 78 évesen ment el. Ennyit arról, hogy a nemed szerint mi van.
3863
Jól tudod. Semmiben nem változik, magadnak gyűjtögetsz. Ha jó a portfóliód, vagy jó annak a pénztárnak, akire rábízod, nagyon jó befektetés idősebb korodra. Emellett adóvisszatérítést is kérhetsz és beleforgathatod, ezzel növelve a jövőbeni hozamodat.
11:50 Én sem tudok arról, hogy ki lehetne bújni az Állami Nyugdíjrendszer alól. :( Ezért írtam, hogy én is örülnék egy ilyen lehetőségnek férfiként.
11:47 Horthy korszakban volt ilyen adó ha gondolod keress rá. A Ratkó Korszakban Gyermektelenségi adó volt azt nem sorolnám ide.
2003-ban a szüleim 19 millióért vettek egy kertes házat. 20 évvel később az ingatlan nem ért 40 milliót. Pedig a szüleim fizetése nem a 2x lett, hanem többszöröse.
A történetedből csak azt felejted ki, hogy a Ratkó-korszak a II. világháború után volt. 6 év után belátták mind a kettőről, hogy hülyeség és eltörölték.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!