Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma egy nőnek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy nőnek ha a férfi péntek este kiakarja ereszteni a gőzt és sörözni akar egy jót?

Figyelt kérdés
Persze ha a nő akar menni "csajos estét" tartani és ő is iszik ott akkor az nem probléma, de a férfi ne rúgjon be heti egyszer..
ma 19:16
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Megint valami személyes probléma kivetítve a komplett világra 🙄🙄🙄
ma 19:31
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Nekem nem probléma, szabad ember, menjen csak, én addig otthon élvezem az egyedüllétet.
ma 19:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert általában az a "...sörözni akar egy jót" az átmegy mérhetetlenségbe, aminek a vége egy jó nagy I.H.B.-"buli", ami szomorú és égő. De mindegy.
ma 19:33
 4/10 anonim ***** válasza:

Hiányzik a szokasos provokáló kisbetűs nő, nagybetűs férfi xD

tényleg választ vársz egy olyan kérdésre amiről ordít hogy mégcsak nem is veled történt meg,csak azt hiszed minden nő ilyen és bántják szegény ferfiakat, megfosztotjak a szabadsaguktol?

Ez a te fantazmagóriád,meg a sör szagú haverjaid panaszkodasa. Rengeteg kapcsolatban nincs ez, szóval nincs megválaszolando MINDEN NŐI VÉLEMÉNY

ma 19:35
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Egy pasi amúgy miért nem tudja a szerelmével kiereszteni a gőzt? Jó kis dugás, vagy valami? Gondolom azok a nők akik emiatt rikácsolnak, nincsenek megbecsülve úgy ámblokk, és az a probléma.
ma 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
gondolom kevésbé lenne gond, ha nem rúgtál volna be csütörtök este, szerda este, kedd este, hétfő este és hétvégén
ma 19:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Attól fél hogy ott részegen becsajozol

2. Attól fél mi lesz ha hazaérsz jól berúgva és szétokádod a házat aztán kiterülsz és másnapos leszel egész szombaton

ma 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:
42%
Nekem bizony probléma, szerencsére a párom nem is iszik és nem a sörözésben merül ki nála a fiús program. Ahogy mi sem vedelunk a csajos esten, max szörpöt tarsasozas közben. Nem mondom, hogy soha nem fordul elő, mondjuk ha szülinap van, akkor beulunk valahova, de ez a minden hétvégén ivás nekem nemgyerebe.
ma 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne is rugjon be heti egyszer. Lehet úgy is iszogatni, hogy tudja hol a határ. Én se piálok.
ma 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:
48%

Bárcsak az én párom is el akarna menni néha itthonról...

Nem akarod elvinni magaddal? Ölni tudnék egy egyedül töltött estéért...

ma 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!