Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem volt még normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt még normális kapcsolatom, mivel nem szeretek várni. Jogos ez?

Figyelt kérdés

Tehát én úgy vagyok vele, hogy mikor már komolyabbak a dolgok, akkor jobban megismerjük egymás dolgait, és mélyebben is beszélgethetünk egymással. Randizni is maximum egyszer randizok, ha valaki második randit kér, akkor már menekülök.

A külső megfog, a belső megtart, és már egy randi alapján el tudod dönteni, hogy tetszik-e neked az illető kinézete, vagy nem.

Nyilván, nem úgy kell összejönni az illetővel, hogy 3 szót beszéltetek, de szerintem ha egy hétig mindennap beszéltek az már elég.

Emiatt a mentalitás miatt eléggé sokan kerülnek, pedig szerintem ez lenne a normális, elsősorban nőket kérdeznék erről, hogy mit gondolnak, de a férfiak véleménye is érdekelne, ha van erről tapasztalat! Üdv: egy elkeseredett 24 éves férfi.

jan. 3. 21:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%

"Randizni is maximum egyszer randizok, ha valaki második randit kér, akkor már menekülök."

Ha menekülsz, akkor hogy lehetne kapcsolatod?

jan. 3. 21:34
 2/30 anonim ***** válasza:
4%

1 esetet kivéve már az első talin volt mindig valami azokkal a csajokkal, akikkel összejöttem. Bár itt óvatosan fogalmaznék: hiszen én már a netes ismerkedés során szerelembe ejtettem őket, tehát eleve úgy jöttek el, hogy érzelmekkel tele voltak fűtve, akarnak valamit.

Egyébként a lényeg az, hogy van-e kölcsönös érdeklődés.

Én nem zárkózom el attól, hogy hosszabb ideig ismerkedjünk, ha tudom, hogy a másik nem hülyít, hanem tényleg érdeklem.

jan. 3. 21:36
 3/30 A kérdező kommentje:
#1 Azért mert nekem az úgy nem kényelmes! Hogy mindenkihez igazodjak, hozzam meg senki. Persze, 18 éves koromig csináltam ezt max.
jan. 3. 21:37
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
De mi a baj azzal, ha megismered előtte a másikat, mielőtt összejöttök? Mármint 1 hónap beszélgetés is kevés, meg találkozót nem is írtál. Ideális esetben azért párszor találkozol vele. Miért akarsz minden áron durr bele rögtön mindenben? Szerintem ezt a görcsösséget érzik meg rajtad és emiatt nem kellesz nekik. Mármint én is csak lesnék, ha 1 hét után valaki sürgetne, hogy akkor most együtt vagyunk vagy mivan. Ez ilyen tinédzser kapcsolat nekem. Másrészt meg jobb esetben az embereknek van életük, nem az az elsődleges élet céljuk, hogy na most akkor legyen egy kapcsolat. Hanem élik a kis életüket és ha úgy adódik megvan a kölcsönös szimpátia, akkor ha úgy érzi és eljött az ideje összejönnek.
jan. 3. 21:37
 5/30 A kérdező kommentje:
Én a "valami" alatt nem szexet várnék, hanem csók, sétálgatás, romantikus beszélgetések, vagy hasonlók. Szexelni bármikor tudnék fizetőssel.
jan. 3. 21:38
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

Szóval egy randi és ha nem mondja ki, hogy na együtt vagyunk akkor ennyi volt?

Érdekes.

jan. 3. 21:39
 7/30 anonim ***** válasza:
85%
Pszichiátert ajánlanék.
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Én meg attól menekülnék, ha valaki egyetlen találkozó után már össze akarna jönni velem csak azért, mert külsőre tetszem neki. Nekem ez baromi gyors lenne, én szeretem megismerni a másikat és csak azzal összejönni, akinek a személyisége is tetszik. Annak nem látom értelmét, hogy bárkivel összejöjjünk, aki külsőre megüti a szintet és ha egy hét után kiderül, hogy nem passzoltok, akkor szakítás és jöhet a következő. Nem igazán értem, hogy te miért ezt tekinted normálisnak, azt viszont nem csodálom, hogy így nincs sok sikered.

Nem kell hónapokig ismerkedni, de nem tudnál egy picit türelmesebb lenni és tekintettel lenni a másik igényeire is? Oké, lehet te tudod elsőre, hogy szívesen lennél vele. Akkor miért fájna, ha még nem lenne kimondva, hogy kapcsolatban vagytok és ismerkednétek még egy kicsit? Akkor is meg tudod ismerni jobban és akkor is lehet mélyebb beszélgetéseket folytatni.

9/30 anonim ***** válasza:
100%
Folytatnám még a gondolatmenetet, szóval 1 hét az mire elég? Kb épphogy nem idegen. Másrészt meg nem csak azért nem lohol bele sok esetben valaki egy kapcsolatba, mert nem szeretne, hanem mert idő kell rájöjj arra összeilletek-e egyáltalán, eltudtok-e beszélgetni stb. Emiatt is lesznek a pár hónapos kapcsolatok, mert később jönnek rá, hogy ja amúgy nem is illünk össze…
jan. 3. 21:40
 10/30 A kérdező kommentje:
#8 Azért, mert elég sokszor megcsinálták velem, hogy beszélgetünk 3 hétig, és utána csak úgy letilt! Sokszor volt ilyen, rettenetesen kegyetlenek az emberek. Felhasznált arra, hogy elfelejtessem vele az előző csalódását, aztán tiltott.
jan. 3. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!