Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a mostani érzéket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a mostani érzéketlen, flegma, felszínes lányok normális szeretettel teli boldog kapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Lányok közelébe sem lehet jutni a lekezelő stílusuk miatt. Ha meg még is akkor meg annyira nincs bennük érzelem, kedvesség. Pedig egy kapcsolatban kéne ez is.

Nem tudom miért ilyenek a lányok.

dec. 30. 20:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Van bennük érzelem, kedvesség, csak nem feléd.
dec. 30. 20:30
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Valahol másfele kéne keresned, mert biztosan közöttük is vannak érzékenyek és kedvesek. Csak ők halkabbak és nem tűnnek fel egyből. Tudom :)
dec. 30. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
22%
Keleti lányok.
dec. 30. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Nézd én teljesen őszinte leszek fogalmam sincs miről beszélsz. Szerintem azok lesznek flegmák akiknél nem veszed észre hogy nem kíváncsiak rád, vagy rossz körökben mozogsz.

Én akit kicsit is ismerek lányt, egyre sem tudnám azt mondani hogy flegma és érzéketlen

dec. 30. 20:44
 5/14 anonim ***** válasza:
51%

Én is azt mondom, hogy rossz körökben mozogsz, vagy "feltűnő" / "menősködő" lányokat veszel észre.

Sok kedves, szerény, érzelmes, álmodozó lány van (tanárként azért látok/ismerek több fiatal embert), de őket tényleg észre kell venni, mert ők nem azok a hangos fajták.

Az érzéketlen, felszínes lányok meg valószínűleg olyan párt is fognak bevonzani.

dec. 30. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Van bennük, csak nem feléd.
dec. 30. 20:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, kevés vagy ennyi.

De sokan kevesek ne aggódj.

dec. 30. 21:04
 8/14 anonim ***** válasza:
62%

Talán nem a flegma phicsákkal kellene kezdeni? :D ilyen buta embert, mint te vagy...!

Ez most olyan, mintha kiírnám, hogy lehet ezekkel a buta, agresszív férfiakkal szeretetteljes kapcsolatot kialakítani? Miért ilyenek ezek a férfiak?

Amúgy lehet csak a flegmákat veszed észre, mert azok a legfeltunobbek, de lehet csak veled flegmák, mert idegesíted öket.

Megint csak feszültségszítás volt a kérdésed okay semmi más.

dec. 30. 21:27
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Lehet te váltod ki ezt a reakciót valamivel. Minden egyes lány nem lehet hibás.
dec. 30. 22:02
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
Hogy is szoktátok mondani ti a nőkre? Mert neked a lekezelő, flegma lányok kellenek, nem a rendes normális lányok.
dec. 30. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!