Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy esküvő jobban összekovácsol vagy inkább unalmassá, szeretetteljessé alakít egy kapcsolatot?
ha valami működik akkor az működik, ha meg nem akkor bármi történhet akkor sem fog működni
esküvő nélkül is unalmassá válhat egy kapcsolat
szerintem is összekovácsolja. De előttem szólónak igaza van.
A mi kapcsolatunkban nem változtatott olyan mértékben, mert előtte is nagyon szerettük egymást, mindent meg tudtunk beszélni. Max abban másabb, hogy most már azt mondjuk, h megyek haza a kis feleségemhez/férjemhez :)
Lényegében miért váltotztan a viszonyokon....azért eből a szemszögből tényleg csak egy papír...ha előtte nem működött ettől nem fog hírtelen működőképes tökéletes kapcsolattá válni, ha pedig előtte jó volt egy ceremóniától nem fog tönkremenni...
Csak a bajt nem mindig vesszük észre időben...
*változtatna
* ebből
*hirtelen
(bocsi rossz a bill.)
jól értem, hogy a kérdező az unalmast és a szeretetteljest kapcsolta össze???
Ami szeretetteljes, az unalmas, kérdező?
Hogy kapcsolódik egymáshoz ez a két dolog? :O
Szerintem két különálló, teljesen különböző dolog. Ha valami szeretetteljes, akkor számomra nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!