Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő ugy?
Nekem pl. nem tetszenek a "pillanatvadász" képei, úgy tűnik van egy jó gépe, de nincs semmi kreativitása, vagy valami plusz benne.
Igaz, kritikus is vagyok a fényképészekkel, a legjobb barátnőm párja fényképész (pontosabban még egyetemista), de olyan képei vannak, hogy a szám tátva marad. Rólam kevés ember készít jó képet, de ő még rosszat nem csinált. Elkap mindenféle mozdulatot, kitalálja, hogy hogy állj oda (persze nem beállított kép lesz belőle, egyszer csak ha nem figyelsz, lekap). Ő vállal mindenfélét, csak nem Magyarországon él (Erdély).
Szerintem nézzetek szét a fotósok körében, ki milyen képeket csinál, mi tetszik Nektek.
A zenekarral is ugyanígy van. Én tuti csak olyanokat hívnék akiket ismerek, vagy egy ismerősöm ajánlja. Nem akarnék úgy járni, mint a párom egyik rokona, akinek az esküvőjén a zenész lerészegedett és leborult a színpadról...:-S
Sok boldogságot:)
Hát ez olyan dolog, hogy több esküvői stílus van. Van, akinek a művészi irány jön be, van, akinek a klasszikus pózolós képek, másnak az ilyen sajtós-dokumentumfotós irány. Az én páromnak hiába mutattam művészi esküvős képeket, neki nagyon nem jött be, jobban tetszett neki a kicsit szárazabb irány. Szerintem az a lényeg, hogy a gép profi legyen, a fotósnak legyen jó látásmódja, a stílust meg aszerint kell kiválasztani, mi áll a szívünkhöz közel.
A zenekar ugyanez, a stílus mindegy, az nektek kell, hogy bejöjjön, a profizmust nézzétek elsősorban! Aztán a technikailag és zenei tudásban jók közül kell kiválasztani a megfelelő stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!