Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy esküvő jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy esküvő jobban összekovácsol vagy inkább unalmassá, szeretetteljessé alakít egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2011. nov. 25. 11:59
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Szerintem olvasd el a kérdésed,s ha te is hibásnak gondolod fogalmazd át.Ha nem,akkor menj el egy doktorbácsihoz,mert akkor valami baj van.

Más:Jó lenne ha nem komcsiznál le mindenkit mert olyan társadalom még nem volt,melyben minden ember egy kalap alatt lett volna.

Én magam elég közel álltam ahoz,hogy a kiskorúak bíróságán kössek ki 1953-ban kiváló politikai magatartásom miatt.

2011. nov. 29. 18:20
 22/31 holabda válasza:

Használhatóbb válaszokat adhatnánk, ha tudnánk:

- Férfi vagy, vagy nő ?

- Eldőlt, hogy lesz esküvő, vagy még visszaléphetsz ?

- Elfogadható számodra a válás, vagy komolyan gondolod a holtomiglan-holtodiglant ?

2011. nov. 30. 11:13
 23/31 anonim ***** válasza:
Na a sok baromság után ez volt a - végre - legnormálisabb válasz...vagy inkább továbbkérdezés. Sok beszűkült, csak ítélkezni, de normális válaszokat adni képtelen emberek szájtépése után. Nem tudunk semmit a kérdezőről, de azonnal tudni véljük, hogy Való Világot bámul, sekélyes, és primitív a felfogása, pedig csak egyszerűen nem vagyunk képesek olvasni a sorok között. Sajnálom, de az a véleményem, hogy a legsekélyebb és beszűkültebb válaszokat pont a hirtelen ítélkezők adják. Pontosabban fogalmazva csak saját szegénységi bizonyítványukat állítják ki. Tudom, hogy ez nem tartozik ide, de ez olyan, mint akik pl. verik a nyálukat az otthonszülés érdekében, azzal indokolva, hogy régen se volt másként. Namost az én nagyanyám kb. tízszer szült életében, ebből hat gyerek volt életképes. Ez volt a természetes szelekció. Megnézném a mai világban azt a nőt, aki erre vállalkozik. :-( Régen ciki volt elválni, és nagyon sok házasság nem jóban-rosszban, hanem leginkább rosszban zajlott, gyűlölködések mellett. Ma kicsit más a helyzet. Valakinek esetleg mintegy véletlenül nem jutott az eszébe, hogy a kérdező olyan döntést akar meghozni, amelyet két év múlva nem bán meg?
2011. nov. 30. 20:31
 24/31 Ebern válasza:

Attól függ hogy az esküvő valóban házasságkötés nemcsak egy rendezvényes buli, ha például katolikus egyház szerint eküszik valaki akkor összekovácsol biztosan mert válást nem ismer ha érvényesen van megkötve.

Unalmassá válás nem függvénye az esküvőnek, szeretetteljességet sem lehet hivatalosan elérni eskütétellel.

Azonban a jó szeretetteljes kapcsolatot az esküvő valóban összekovácsolhatja.

Bizonyított.

2011. dec. 2. 07:40
 25/31 Bari Zoltán válasza:
Szerintem ez ember típus függő mi például így kezdtük 2 évet udvaroltam össze költöztünk 10 évet mint élettárs voltunk együtt és most házasodtunk össze mi így beszéltük meg ha 10 évig kibírtuk egymást és ki ismertük egymást akkor a házasságban is elfogjuk tudni viselni egymást és az életünk ugyan úgy megy tovább mint a tíz év alatt három fiúval egybe kötve szerintem ettől szebb nincs az életben szegény vagyok hónap végén alig eszünk valamit de boldog vagyok mert van egy tökéletes családom akiben jobban és rosszban megbízhatok
2011. dec. 2. 10:09
 26/31 A kérdező kommentje:

Kergemacka, neked van itt a legtöbb eszed.

KÖszönöm :)

2011. dec. 3. 09:42
 27/31 anonim ***** válasza:

Az esküvő a kölcsönös bizalom jele. Fontos az időzítés. Nem szabad sokáig halogatni.

Mostanában történt rokonságban, hogy ketten 7 év együttélés után összeházasodtak, utána fél éven belül szétmentek.

Nem tudom, mi volt a válás közvetlen kiváltó oka. A hét évből az következik, hogy nem bíztak meg egymásban igazán. Ezen pedig a késői esküvő nem segít.

2011. dec. 4. 09:11
 28/31 anonim ***** válasza:
47%

A házasság egyszerű gazdasági társaság az utódok létrehozásához és biztonságos felneveléséhez. Nem véletlen, hogy sok népnél a mai napig kemény gazdasági alkudozás előzi meg. A világot nézve ideális formája nincs, nálunk a római túlvilági utazási iroda szerint a bűn legális formája. Ellenjavallata a temetőárokba temetés, meg a zabigyerek kategóriával való riogatás volt évszázadokon át. A hűséghez sem volt sok köze, mivel a genetikai csoportvizsgálatok szerint nem a névapa a fater az esetek 25- 70 százalékában.

Az ideális család, amikor a nagyanya tartja össze a családot, a fater csak beadja a fehérjét és nem is él a családdal meg eltűnt, csupán egy két kínai völgyben vannak szerény nyomai. Pedig az egy anyós nélküli társadalom, így lenne benne perspektíva. Lévén a jó anyós a porhanyós! De ott ezt a mondást nem ismerik, mivel senki sem lakik a "kedves mamával".

2011. dec. 4. 17:37
 29/31 anonim ***** válasza:

Nézd meg, hogy bánnak az apóssal, jobbra ne számíts!

20 évig tanulta az anyjától a hülyeséget, több szerencséd neked sem lesz :)

Ez az egy tanács amit szerintem adni lehet.

2011. dec. 4. 17:40
 30/31 anonim ***** válasza:
Hát nincs mit kedves kérdező, amúgy egyszerűen: sok boldogságot! :-)
2011. dec. 10. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!