Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy esküvő jobban összekovácsol vagy inkább unalmassá, szeretetteljessé alakít egy kapcsolatot?
Szerintem olvasd el a kérdésed,s ha te is hibásnak gondolod fogalmazd át.Ha nem,akkor menj el egy doktorbácsihoz,mert akkor valami baj van.
Más:Jó lenne ha nem komcsiznál le mindenkit mert olyan társadalom még nem volt,melyben minden ember egy kalap alatt lett volna.
Én magam elég közel álltam ahoz,hogy a kiskorúak bíróságán kössek ki 1953-ban kiváló politikai magatartásom miatt.
Használhatóbb válaszokat adhatnánk, ha tudnánk:
- Férfi vagy, vagy nő ?
- Eldőlt, hogy lesz esküvő, vagy még visszaléphetsz ?
- Elfogadható számodra a válás, vagy komolyan gondolod a holtomiglan-holtodiglant ?
Attól függ hogy az esküvő valóban házasságkötés nemcsak egy rendezvényes buli, ha például katolikus egyház szerint eküszik valaki akkor összekovácsol biztosan mert válást nem ismer ha érvényesen van megkötve.
Unalmassá válás nem függvénye az esküvőnek, szeretetteljességet sem lehet hivatalosan elérni eskütétellel.
Azonban a jó szeretetteljes kapcsolatot az esküvő valóban összekovácsolhatja.
Bizonyított.
Kergemacka, neked van itt a legtöbb eszed.
KÖszönöm :)
Az esküvő a kölcsönös bizalom jele. Fontos az időzítés. Nem szabad sokáig halogatni.
Mostanában történt rokonságban, hogy ketten 7 év együttélés után összeházasodtak, utána fél éven belül szétmentek.
Nem tudom, mi volt a válás közvetlen kiváltó oka. A hét évből az következik, hogy nem bíztak meg egymásban igazán. Ezen pedig a késői esküvő nem segít.
A házasság egyszerű gazdasági társaság az utódok létrehozásához és biztonságos felneveléséhez. Nem véletlen, hogy sok népnél a mai napig kemény gazdasági alkudozás előzi meg. A világot nézve ideális formája nincs, nálunk a római túlvilági utazási iroda szerint a bűn legális formája. Ellenjavallata a temetőárokba temetés, meg a zabigyerek kategóriával való riogatás volt évszázadokon át. A hűséghez sem volt sok köze, mivel a genetikai csoportvizsgálatok szerint nem a névapa a fater az esetek 25- 70 százalékában.
Az ideális család, amikor a nagyanya tartja össze a családot, a fater csak beadja a fehérjét és nem is él a családdal meg eltűnt, csupán egy két kínai völgyben vannak szerény nyomai. Pedig az egy anyós nélküli társadalom, így lenne benne perspektíva. Lévén a jó anyós a porhanyós! De ott ezt a mondást nem ismerik, mivel senki sem lakik a "kedves mamával".
Nézd meg, hogy bánnak az apóssal, jobbra ne számíts!
20 évig tanulta az anyjától a hülyeséget, több szerencséd neked sem lesz :)
Ez az egy tanács amit szerintem adni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!