Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha fiúként szeretettel teli, komoly kapcsolatot keresek hosszú távra?
Régebben mindig azt gondoltam hogy ez a normális és a lányok is ezt szeretnének, de rájöttem hogy nagyon nem így van ez sajnos. Legtöbb lány azt keresi a fiúban hogy minél izgalmasabb élete legyen mellette, meg hogy a barátnői előtt dicsekedhessen hogy neki milyen vagány, divatmodell, helyes fiúja van, és nem pedig az emberi értékek alapján választ.
Azt mondják hogy a lányok érzelmesebbek mint a fiúk, de ha így lenne akkor emberi értékek alapján választanának maguk mellé párt.
Eddig egy lány sem vett komolyan engem, pedig szerintem bennem sok szeretet van, de engem valamiért nem tud megszeretni.
Csalódtam ebben az egész párkeresésben, mert én nem így képzeltem el :(
Jobb lenne ha nem venném komolyan ezt az egészet és ha nem lennék érzelmes?
Kapcsolatok többsége nem a kölcsönös szeretetről szól, főleg fiatalon?
A félénk, önbizalom hiányos fiúkat egy nő se szereti.
Másik dolog, a szeretet édeskevés egy kapcsolathoz. Első a vonzalom, külső megfog avagy sem, ha nem fog meg lehet bármekkora szeretet nem fog érdekelni. Ha a külső megvan, akkor jön a kommunikáció, élethez való hozzáállás, életképesség!
Még mielőtt válaszolnál, neked is ugyanolyan fontos a külső, nem véletlenül tetszenek bizonyos nők, csak velük nem volt kölcsönös a szimpátia.
Rosszul látod.
Az a baj, hogy általánosítasz. Nincs olyan, hogy "a lányok" ilyenek, vagy olyanok. Ahogy a fiúk/férfiak között is vannak akár egymással teljesen ellentétes személyiségek is, ugyanígy a lányok/nők között is.
Én egy nagyon érzelmes férfi vagyok. A barátnőm pedig egy nagyon érzelmes nő, aki nagyon becsüli bennem, hogy ilyen vagyok. Nem arra kellek neki, hogy a barátnői előtt mutogasson, hanem hogy legyen egy társa, akivel kölcsönösen szerethetik egymást. Ami az életstílusát illeti, inkább egy nyugalmas életet szeretne, mint kicsapongót. (Izgalmas meg nem csak a bulizás, tombolás, züllés, meg össze-vissza utazgatás lehet.)
Egyébként meg azért sem érdemes változtatnod, mert akkor az nem te lennél. Még ha úgy könnyebben is szereznél barátnőt, boldog lennél, ha végig egy szerepet kellene játszanod, és igazából nem is önmagadért szeretne?
"de ha így lenne akkor emberi értékek alapján választanának maguk mellé párt."
De miből godnolod, hogy azoknak a fiúknak nincsenek belső értékeik? Neked mitől van? Csak mert ez nem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!