Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egyszer elégedett vagyok a kapcsolatomban, máskor pedig szeretethiányosnak érzem magam?
Egyszer teljesen laza vagyok a kapcsolatomban, nem veszek semmit sem magamra, sugárzom, abszolút támogató tudok lenni.
De olykor pedig kijon rajtam valami feszültség, mintha szeretethianyos lennék vagy ilyesmi és ilyenkor hajlamos vagyok elég sertodekeny lenni sajnos. Ilyen apróságok miatt is akár, ami nekem egyértelmű lenne, hogy megteszem a másikért, de a másiknak nem egyértelmű, magamra tudom venni.
Én alapvetően elég onzetlennek és odaadónak gondolom magam és néha olyan jól esne bizonyos napokon/helyzetekben, ha ez fordítva is így lenne... Ilyenkor nagyon magamra tudom venni.
Nem tudom, hogy velem van-e gond, ez csak ilyen tipikus női marhaság, vagy a barátom nem annyira odaadó, mint ami néha nekem is jól esne..
"ez csak ilyen tipikus női marhaság"
Az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!