Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek szeretethianyos?
Nekem elég gyerekesnek tűnsz, szóval első körben fel kellene nőnöd.
Ahelyett például, hogy magadat sajnlálod, olvashatnál pszichológiai vagy filozófiai műveket. Mert így az lehet a sorsod, hogy valaki majd kihasználja a szeretetéhségedet.
Te most mégis mit vársz itt, miért írtad ki a kérdést?
A pasid nagy ívben tesz rád, te is TUDOD, mi lenne a megoldás: tovább lépni. Azonban elhagyni most nem fogod, mert szerelmes vagy.
Megbeszélni a dolgot feltehetően nem lehet. Változtatni nem fog, mert tudja, hogy nem hagyod el, sőt a közömbössége ellenére még szexelsz is vele.
Tehát akkor mi értelme a kérdésnek? Semmi.
Mint mondtam, fel kellene nőnöd!
szomorú, de én mindig is mondtam hogy szakíts vele mert ez így nem élet
ahogy bánik veled meg minden... tönkre fogsz menni elöbb utobb
te nem ezt érdemled, ő meg nem érdemel meg téged
Mindenki azt az embert érdemli, akit választ. Ha neki nem kell másik pasi, aki foglalkozna vele, akkor pontosan azzal az emberrel van együtt, akit érdemel.
Ide a GYIK-re egyébként is rengeteg nő ír ki ilyen klisés kérdést, hogy a pasija bunkó/nem törődöm. Ezek a kérdések is bizonyítják, hogy a bunkó pasik bejönnek sok csajnak bejönnek.
Egy 50-60 kg-os cane corso vagy dogo canario: ha ot olelgeted,ugyanazt az erzetet kelti,mintha egy embert olelgetnel!!! Nekem bevalt. Azota nincs szwretethianyom! Napi korlatlan oleles es puszikak. Es nem fog miatta kidugni,h erzelgos vagyok stb. Egyuttelek a baratommal. O mar kirugott volna,ha ennyire kimutatnam ezt az oldalam.
Ilyen meretu es kaliberu kutyak sokan vagynak gazdara. Nezelodj koztuk! Akar sinteren akar instan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!