Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyözem le a félelmem és hogy legyek kicsit bátrabb? (Többi lent. )
Sziasztok
Most 17 éves lány vagyok és a tanácsotokat kérném.
A történet a következő.
14 éves voltam mikor keztem jobban érdeklődni a fiúk iránt és lehetett is volna egy kapcsolatom ha a szüleim meg engedték volna.
Mikor megtudták már 2 honapja jártunk, de féltem szolni nekik a leg elején, mert kis hülye észel szégyeltem a dolgot. :P
Mivel nem akartam szakitani és anyámék meg voltak győződve arról hogy nem vagyok alkalmas egy kapcsolatra ezért mindent ki találtak, hogy szakitsak vele. ( pl: kirugatják az iskolából, egyszer jöt azzal apám hogy meg veri ha nem hagyom abba vele a dolgokat, és mindig hoztak és jötek értem a suliba nehogy beszélgethesek vele órák után)
Aztán végül is nem akartam neki rosszat így beadtam a derekam és szakítottam vele. :S
Azóta, hogy ez történt nem érdeklödtem a fiúj iránt csak ritkán, de belül mindig is szeretem volna és meg mindig szeretnék egy kapcsolarot.
A következő az volt, hogy 16 éves voltam (tavaj volt) több hét rágodás és tépelődés után randiztam egy fúval, ami a világ legrosszabb randia volt az életemben, még rágondolni is fájdalmas olyan szégyen az egész. Anyamék hívogatak egesz idö alatt szinte. Ami a legszebb hogy 2 honapra rá meg tudtam hogy anyám aznap követet egész végig -.-'''''' :(
Azóta nem volt pasim, és szinte ha vki elhiv egy randira görcsbe rándul a gyomrom és egy jó darabig nem is enged a szóritásból. Félek meg kérdezni apámat, hogy elengedne e egy randira, tudom hogy meg engedné, mert valtoztak kicsit a dolgok, de attól még mindig retegek, hogy mi lesz, hogy bele néz a gépembe, követ, vagy már nem is tudom.
Sokan mondták nekem hogy ez így nem fog menni belefogok örülni, és igazuk volt. 4 honap mulva 18 leszek és annyira szeretnék már egy komolykapcsolatot, hogy eszméletlenül.
Tudnátok segíteni abban hogy kellene a sarkamra állni ezen a téren?
Bátrabbnak legyek, vagy hogy meg bizanak benem a szüleim...
Meg egyébb tanácsokat is szeretnék kérni ..
Elöre is köszönöm a segítséget. :)
Köszönöm az öszinteséged, erre mondjuk keztem en is rá jöni.
Csak tudod mindig azzal jönek hogy "azert teszük mert szeretünk"
:S
Am bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett. :/
hát ha ezt a szöveget igy ahogy leirtad megmutatnád nekik talán észrevennék hogy mit is csináltak, mert az oké hogy védenek mert a szüőknek eza dolguk na de hogy nem biznak meg benned és eltiltanak a másik nemtől az már nem éppen ideális
szóval vegyél szépen 1 nagy levegőt és mondd a képükbe hogy ha ők nem képesek megbizni benned akkor te mért bízz bennük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!