Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek türelmesebb vagy inkább bátrabb?
Decemberben felkerestem egy régi (kb. 4-5 évvel ezelőttről ismert)régi ismerősöm. Akkor még gyermekek voltunk és én nagyon nem bírtam a stílusát. Azt hitte, hogy jól áll neki a menőzés és a szarkasztikus viselkedés. Nagyon jól elbeszélgettünk.
Nem ugyanabba az iskolába járjuk utolsó előtti évünket, viszont közel lakik és a suli is egy irányban van, így az utóbbi két hétben 3-4 alkalommal hazakísér(amugy buszozna).
Már voltunk találkán (ami szerintem randi volt) és ott is nagyon jól éreztük magunkat.
Az ironikus stílus megmaradt, de rájöttem, hogy ő ilyen és én nem szeretném, ha megváltoztatná. Őt valaki vagy elítéli vagy szereti. Én az utóbbiakba tartozom...
Üdvözlésképp és búcsúzásképp mindig megölel és kapok tőle két puszit. Sokszor szokott mélyen a szemembe nézni ilyenkor. Meg többször is megérint, illetve mosolyog és egyuttal nevettet is.
Szerintetek legyek türelmesebb vele?
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!